Vacatures bij sponsors

Vacatures bij sponsors

Op dit moment zoeken de volgende sponsors nieuwe collega’s:

 • Storax
 • Lega Products
 • WindeX 
 • Helmink

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Storax – Magazijnmedewerker

Wij zijn
Storax BV uit Zwijndrecht is opgericht in 1975 als leverancier van aluminium producten voor de bouw en industrie en heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een allround leverancier van een compleet programma bouwproducten. Storax levert en monteert een grote diversiteit aan producten voor met name de utiliteitsbouw en woningbouw. Bekijk de Storax bedrijfsfilm

Wij bieden

 • Een fijne werksfeer waarin samenwerking, respect en collegialiteit heel belangrijk zijn
 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Een prima salaris

Functiebeschrijving

 • Orderpicking van handelsartikelen en projectgebonden voorraad
 • Voorraadmutaties bijhouden en controleren
 • Afhalers helpen met advies en bestellingen
 • Leveranciers snel en adequaat helpen

Profielomschrijving

 • Je bent enthousiast, betrouwbaar, klantgericht en collegiaal
 • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig
 • Je werkt veilig of je werkt niet
 • Je hebt affiniteit met computers (voorraad software)
 • Een heftruckcertificaat is een pré

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature verwijzen wij naar onze website:

https://www.storax.nl/over-storax/vacatures/

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan je sollicitatiebrief en cv per email naar hr@storax.nl  t.a.v. Rosanne van Nieuwaal

Deadline

We streven ernaar deze vacature uiterlijk 01-05-2021 in te vullen.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Lega products- productiemedewerker

Lega Products is uw specialist in binnenzonwering, gevestigd in Zwijndrecht. Wij leveren uitsluitend aan erkende woning- en projectinrichters.

Lega Products is gespecialiseerd in de fabricage van diverse soorten rolgordijnen, jaloezieën, lamelgordijnen, paneelgordijnen, plissé, duette®, Perfect-Fit systemen en horren. Door middel van eigen vervoer kunnen wij ervoor zorgen dat uw bestelling(en) onbeschadigd en snel geleverd worden. Onze chauffeurs komen op een vaste routedag bij u langs.

Onze routedagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. Mede door eigen vervoer en gunstige prijs-/kwaliteitsverhouding kunnen wij het contact met onze dealers goed onderhouden. Door deze houding kunnen wij tevens een goede service aanbieden. Wij streven er dan ook naar eventuele problemen zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Klik hier om de vacaturetekst te lezen voor de functie van productiemedewerker.

57887371-8F7A-4B30-BA95-EE76C55A2F2C.jpeg

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

WindeX Engineering B.V. – drie vacatures

Wij zijn
Windex Engineering B.V. is de HVAC specialist in de scheepvaart en off-shore. Ook levert Windex Engineering al meer dan 15 jaar complete systemen voor woningen, winkels en gebouwen. 

Windex Engineering beheerst het complete proces van ontwerp, aanleg tot en met de ingebruikname. Naast kwaliteit, staan maatwerk en flexibiliteit bij WindeX hoog in het vaandel. Dankzij onze mensen en voorzieningen kunnen wij aan iedere uitdaging een succesvolle invulling geven.

We challenge you to broaden your horizons and meet us!

WindeX heeft de volgende functies open staan:

 • Koelmonteur en (service)monteur
 • Projectleider / Tekenaar

Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacatures (en hoe je kan solliciteren) verwijzen wij naar onze website via deze link: https://www.windex.net/vacatureskoelmonteurscvmonteursloodgietersluchtkanalenmonteurs/

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Helmink - vacatures

Wij zijn 
Helmink is een full-service communicatie IT specialist die al meer dan 15 jaar de marktontwikkelingen innoveert en individualiseert naar effectieve en direct toepasbare oplossingen. Wij geloven dat bedrijfscultuur, betrokkenheid, gebruikerservaring en de adoptie van de juiste tools de digitale revolutie de realiteit van vandaag maken. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor organisaties van elke omvang.

Functiebeschrijving sr. network engineer
Als sr.  network engineer ben je samen met het team van engineers verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van netwerk infrastructuren. Vanuit je technische rol werk je constant aan het verbeteren van het netwerk, op elke laag; remote en on-site.

In deze functie draag je bij aan projecten voor opleveringen en uitbreidingen van nieuwe en bestaande diensten. Door deze verantwoording wordt een actieve werkhouding meer dan gewaardeerd. Naast het uiten van jouw ideeën weet jij relevante kennis te delen in het team dat een positieve bijdrage levert aan de lopende trajecten. Hierbij hoort ook het stellen van doelgerichte vragen, zodat jij met het team hoogwaardige systeem- en netwerkconcepten kunt (door)ontwikkelen en bouwen.

Functiebeschrijving Support Engineer
Als Support Engineer ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je helpt klanten per e-mail, chat en telefonisch met oplossingen en kijkt op afstand mee bij changes en requests. De nadruk ligt op monitoring van de klant zijn IT infrastructuur en op ondersteuning in de eerste lijn betreft onderhoud en storingen.

Dit is een dynamische functie. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief vaardig is en sterk in zijn schoenen staat. Stress, chaos en escalaties schrikken jou niet af, maar motiveren jou om hard te werken en klantgericht met oplossingen te komen. Met jouw werk draag je bij aan een lange termijn relatie met klanten. Naast het dynamische werk en uitdagende cases bieden wij ook een gezellige werksfeer, zo zijn we regelmatig te vinden in onze unieke hangout. Nieuwsgierig? Kom langs!

Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacatures verwijzen wij naar onze website via deze link Help jij onze klanten innoveren? | Werken bij - Helmink

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!