Sponsoring

V.V.G.Z. Samen naar mooie toekomst

Voetbalvereniging V.V.G.Z. uit Zwijndrecht bestaat sinds 14 juni 1930 en telt ruim 800 leden. Het sportpark van V.V.G.Z. ligt in het boomrijke Noordpark, aan de rand van Zwijndrecht. Deze unieke locatie maakt een bezoek aan onze vereniging zeker de moeite waard!

Het Noordpark biedt naast ons in 2015 compleet gerenoveerde Vogelnest (kantine) plaats aan drie wedstrijdvelden, waarvan één kunstgras en nog  een apart jeugdkunstgrasveld. Ook is er een bovenveld langs de rivier waar veel getraind wordt. De clubkleuren zijn rood-blauw.

In sportief opzicht gaat het de Vogels voor de wind. Het eerste elftal van V.V.G.Z. speelt al bijna 20 jaar in de 1e klasse van de KNVB!

V.V.G.Z. is een grote vereniging, die veel aandacht besteed aan de aanwas bij de jeugd. Door de extra aandacht en de hoog aangeschreven begeleiding van de jeugd heeft de club een goede naam in de regio. Dat V.V.G.Z. leden aan zich weet te binden blijkt uit het feit dat er ieder jaar opnieuw eigen jeugd in het eerste kan debuteren.

Ook voor sponsors heeft V.V.G.Z. een prettig klimaat. Velen wisten de weg naar het Noordpark al te vinden. De sponsorcommissie van V.V.G.Z. heeft als taak het sponsorbestand op een goed niveau te houden, want zonder sponsoring geen V.V.G.Z.. Behalve een hoofdsponsor en een aantal subsponsors, zijn er vele reclamebordsponsoren en een actieve Business Club. In de Business Club wordt een platform geboden om elkaar regelmatig op informele wijze te treffen. Dit resulteert in een prettige sfeer en uiteraard in zakelijke relaties. De Business Club heeft jaarlijks een aantal activiteiten op de agenda, zoals een bedrijfsbezoek, een nieuwjaarsreceptie met vaak een bekende gastspreker, een golfdag en een voetbaltoernooi voor bedrijven.

V.V.G.Z. is op alle fronten een bruisende vereniging en een vereniging die in beweging is.

Wij verwelkomen ook u graag als sponsor op het Noordpark in onze Business Club!

 

Marc Reijmers, voorzitter V.V.G.Z.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!