Lid worden

Wil je lid worden van VVGZ? Vul dan onderstaand webformulier in. Daarna ontvang je een bevestigingsmail en krijg je zo spoedig mogelijk bericht of er plaats is bij één van de teams. De secretaris informeert je ook over de verdere gang van zaken.
Voor vragen kun je contact opnemen met Anneke Goedegebuur via lidmaatschap@vvgz.nl.

Leuk dat jij, je zoon of je dochter lid wordt van VVGZ Behalve rechten zijn er, net als bij andere verenigingen, ook enkele plichten bij VVGZ Vanaf dit seizoen vragen we een actieve bijdrage van ieder spelend lid (senioren, junioren JO19/JO17/JO16) en/of ten minste 1 van de ouders/verzorgers junior (JO15) of pupil (JO13, JO12, JO11, JO10, JO9, JO8, JO7). Het is de bedoeling dat door ieder spelend lid en/of ouder/verzorger minimaal één taak per seizoen uitvoert. Meer informatie over het vrijwilligersbeleid binnen VVGZ vind je elders op onze site.

We willen je dan ook verzoeken om onderstaand aanmeldformulier volledig in te vullen. Dus naast de aanmeldgegevens is het OOK de bedoeling om de vragen met betrekking tot de inzet voor een vrijwilligerstaak in te vullen.

Pas wanneer zowel de aanmeldgegevens als de gegevens inzake de inzet voor een  vrijwilligerstaak zijn ingevuld is de aanmelding compleet. Bij de vragen de vrijwilligerstaak kun je jouw voorkeur aangeven voor bepaalde taken. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Voor het verrichten van de vrijwilligerstaak, zal er contact met je worden opgenomen.

Welkom bij de club en alvast bedankt voor je medewerking.

Lid worden


Ben je jonger dan 16 jaar? Vul hier dan het mailadres van je ouder(s) of verzorger(s) in. 


Alleen invullen als je 16 jaar of ouder bentAlleen invullen als je 16 jaar of ouder bent

Bij aanmelding ga je (tot wederopzegging) akkoord met automatische afschrijving van de contributie. 


 


Let op!
Indien je minder dan 3 jaar geleden bij een andere vereniging hebt gespeeld, moet er een overschrijvingsformulier worden ingevuld.

Het is de bedoeling dat door ieder spelend lid en/of ouder/verzorger minimaal één taak per seizoen uitvoert. Als rustend lid is er geen verplichting tot het uivoeren van een taak. We stellen hulp echter zeer op prijs!
Klik hier voor het privacybeleid van V.V.G.Z..


Als spelend lid vanaf JO16 wordt er verwacht dat je zelf een vrijwilligerstaak verricht.
Indien je ouder/verzorger bent van een speler/speelster bij VVGZ (in de categrorie JO7 tot en met JO15) dan hier graag de naam (of namen) van uw kind(eren) invullen. 

(in het van meerdere kinderen graag alleen het team uit de laagste leeftijdscategorie aangeven)
Meerdere voorkeuren aangeven is mogelijk. Indien je al vrijwilliger bent hoef je geen voorkeur op te geven.

Hier kunt u eventueel extra informatie invullen en/of een toelichting geven op de door u ingevulde antwoorden.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!