Sportpark De Noord

De velden van Voetbal Vereniging Gelukvogels Zwijndrecht zijn gelegen in het Noordpark aan de Ringdijk te Zwijndrecht. VVGZ heeft de beschikking over drie speelvelden.

Hoofdveld
Het hoofdveld is voorzien van een schitterende lichtinstallatie die door toedoen van bevriende sponsors is gerealiseerd. De trainingsaccommodatie op het hoger gelegen bovenveld bestaat uit een groot trainingsveld (uiteraard voorzien van een goede lichtinstallatie). Op het complex bij de speelvelden staat tevens ons clubgebouw 'Het Vogelnest' dat in 1983 werd geopend en in 2015 volledig is gerenoveerd. Zowel bij de opening in 1983 als bij de renovatie in 2015 was er sprake van een grote mate van zelfwerkzaamheid van onze leden. In januari 1995 werd de nieuwe kleedkameraccommodatie in gebruik genomen. Ook dit gebouw is in 2015 gerenoveerd. Op dit moment telt het gebouw maar liefst twaalf kleedkamers. Samen met de twee kleedkamers achter de kantine zijn er dus in totaal veertien. 

Kantine

Halverwege het seizoen 1997/1998 werd de huidige tribune feestelijk geopend. Deze tribune is door toedoen van enkele sponsors en wederom de grote inzet van eigen leden gerealiseerd.


VLS Court

In 2009 werd het nieuwe kunstgrasveldje (VLS-court) langs de dijk in gebruik genomen, wat een broodnodige uitbreiding van het aantal speelvelden betekende en waarop de meeste F-teams en de Mini-pupillen hun thuiswedstrijden spelen. Verder fungeert het kunstgras als trainingsveld voor de jeugd en ook dat betekent in de winterperiode een verlichting voor het bovenveld.

In de zomer van 2010 is ook het C- veld voorzien van kunstgras (inclusief lichtinstallatie) wat ook weer een uitbreiding van de trainingsfaciliteiten betekende.
Samen met de renovatie van de kantine en kleedkamers in 2015 is door de gemeente ook het nodige aangepast aan de rest van de accommodatie. 
Zo is het parkeerterrein vernieuwd en uitgebreid (waardoor er extra ruimte is ontstaan voor auto's en fietsen) en is er een lichtinstallatie bij het B-veld en een beregeningsinstallatie geïnstalleerd.

Parkeerplaats

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!