Nieuws

John Bodmann aangesteld als Hoofd Jeugdopleiding

11 april 7:00  Het bestuur van VVGZ heeft naar aanleiding het advies van de Technische Commissie Jeugd vorig jaar (juni 2020) het akkoord gegeven om op zoek te gaan naar een Hoofd Jeugd Opleiding (HJO). Een HJO ontwikkelt en bewaakt de rode draad binnen de jeugdopleiding, zorgt voor verbeterde doorstroom naar de senioren én draagt bij aan de ontwikkeling van onze trainers. Het begeleiden van de jeugdtrainers van de vereniging is dan ook één van de hoofdtaken van een HJO. Met als eindresultaat dat spelers/speelsters met veel plezier iedere dag weer naar de vereniging komen en beter worden.meer »

374x gelezen

VVGZ Oranjefestival op Koningsdag

9 april 15:45  Aanstaande Koningsdag - dinsdag 27 april – staat voor pupillen het VVGZ Oranjefestival op het programma bij VVGZ.meer »

437x gelezen

De online veiling van VVGZ in Actie is gestart

8 april 16:15  Vanaf vandaag kun je bij de online veiling van VVGZ in Actie meebieden op prachtige voetbalshirts. De volledige opbrengst van deze veiling gaat naar drie goede doelen: Hersentumorcentrum Erasmus MC, Support Casper en Roparunteam Albert Schweitzer Ziekenhuis.meer »

756x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!