Contributie

Tarief contributie 
Hieronder de contributiebedragen die gelden vanaf het seizoen 2018-2019:  

 

Contributie-tarief

Jaarbedrag

Maandbedrag

Senioren

€ 216,00

€ 18,00

Jeugdleden

€ 192,00

€ 16,00

Mini-pupillen **

€ 144,00

€ 12,00

Rustende leden

€ 96,00

€ 8,00

** bedrag is inclusief nieuw tenue


Betaalwijze contributie
 
Er zijn momenteel verschillende manieren waarop contributie kan worden voldaan bij VVGZ: 

  1. U heeft een automatische incasso afgegeven (inning in 12 termijnen) 

  1. U heeft zelf een periodieke overboeking geregeld via uw bank 

  1. Verwerking van contributie gebeurd via Clubcollect 

  1. Contributie wordt voldaan door Stichting Leergeld  

Bij de eerste aanmelding wordt éénmalig €10,00 in rekening gebracht voor administratiekosten. 
 
Contributieverplichting 
Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk. De contributieverplichting bij VVGZ is per halfjaar. Afmelden in de periode januari-juni betekent een contributieverplichting t/m juni.?Afmelden in de periode juli-december betekent contributieverplichting t/m december. Heeft u de contributie voor een heel jaar in één keer voldaan en heeft u het lidmaatschap voor 1 januari opgezegd, dan heeft u recht op restitutie. Neem hiervoor contact op met de penningmeester. 

Stichting Leergeld 
Wanneer de betaling van de contributie een probleem is en u uw kind(eren) toch wilt laten sporten dan kunt u een beroep doen op Stichting Leergeld Drechtsteden. De aanmelding dien u zelf te regelen. Als u heeft aangegeven dat de contributie wordt voldaan door Stichting Leergeld, krijgt u een factuur voor het hele seizoenU blijft echter zelf verantwoordelijk voor de tijdige betaling van de contributie.  
Kijk voor meer informatie op www.leergelddrechtsteden.nl. 

SEPA machting 
Indien u nog niet per automatische incasso betaalt en dit wel wilt, download dan hier het Machtigingsformulier en stuur dit ingevuld op naar contributie@vvgz.nl.

ClubCollect 
Voor de inning van de contributie zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met ClubCollectClubCollect zal namens de vereniging naar ieder lid, die voorheen per acceptgiro betaalde, een e-mail, SMS of brief verzenden met het verzoek de contributie te voldoen.  
In deze berichten is een link opgenomen.Via deze link kunt u de betaling per automatische incasso of via iDEAL voldoen. Hierbij kunt u aangeven deze betaling in één keer te voldoen of in termijnen (voor gespreid betalen wordt een klein bedrag in rekening gebracht, dit bedrag is vergelijkbaar met de administratiekosten die bij betaling per acceptgiro in rekening werd gebracht). Voor de aangegeven vervaldatum dient de betaling te worden voldaan. Indien u heeft gekozen voor betaling in termijnen dan krijgt u voor elke vervaldatum een herinnering per e-mail, SMS of brief. 
Via de link komt u in een portaal terecht. Indien u vragen heeft over de factuur, dan kunt u deze rechtstreeks via deze portaal stellen. De persoon die verantwoordelijk is binnen de vereniging voor de contributieadministratie krijgt een reminder als er openstaande vragen zijn, en kan deze ook via deze portaal afhandelen. 

Voor meer informatie over ClubCollect verwijzen wij u graag naar de website www.clubcollect.com. 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!