In Vogelvlucht

Vrijdag 28 augustus: Kickoff pupillen VVGZ

27 augustus 10:00  Aanstaande vrijdag staat – als afsluiting van de vakantie - de jaarlijkse kickoff op het programma. Ondanks de ‘’corona-situatie’’ hebben we toch besloten dit evenement te laten doorgaan. Wel nemen we maatregelen om te voorkomen dat (te veel) mensen te dicht op elkaar staan. Zo zal de kantine en het terras niet geopend zijn.meer »

961x gelezen

Bedankt!

1 mei 18:45  Wij willen iedereen bedanken voor de belangstelling na het overlijden van mijn lieve man, vader, schoonvader en geweldige Opa Cok Vuijk Noorland. Jullie berichtjes, bloemen, kaarten, belletjes en vooral het afscheid bij ons in de straat heeft ons heel erg gesteund. Frea, Els, Wim, Janny, Leen, Arjan en Jamila.meer »

924x gelezen

In memoriam...... Cok Vuyk- Noorland

11 april 19:30  Afgelopen week kregen we het droevige bericht van overlijden van Cok Vuyk- Noorland U kunt afscheid nemen van Cok door op gepaste afstand van elkaar in een erehaag te staan bij zijn huisadres, wanneer hij op woensdag 15 april om 12:45 uur voor het laatst door zijn geliefde straat komt. Oranjeplein 52 te Zwijndrechtmeer »

2332x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!