Kick-Off Jeugd

Het seizoen 2018-2019 is in september traditiegetrouw officieel geopend met de Kick-Off voor alle spelers uit de categorieën JO7 tot en met JO13. 
De ruim 180 aanwezige spelers werkten verschillende partijvormen af. Verder werd er per leeftijdsgroep ook een clinic verzorgd door spelers uit de A-selectie onder leiding van hoofdtrainer Danny Mulder.
Het hoogtepunt van de avond was de start van de JUMBO Champions League, waarin de allerjongste spelertjes in de tenues van de Europese topclubs (waaronder Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Chelsea en Paris Saint Germain) hun kunsten zullen gaan vertonen. Peter Verhoef van sponsor JUMBO Zwijndrecht was aanwezig om het eerste fluitsignaal te geven en daarmee het evenement officieel te laten starten. Onder luid applaus en opzwepende muziek kwamen de spelertjes het veld op en genoten ze zichtbaar van de entourage.
Al met al was het weer een succesvolle editie van de Kick-Off. Behalve de deelnemers zelf waren er namelijk ook nog eens veel ouders, opa’s en oma’s en broers en zussen aanwezig waardoor het heel gezellig was op het Noordpark. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!