Algemene informatie

Van zaterdag 8 juni t/m maandag 10 juni wordt voor alle pupillen (JO7 t/m JO13) traditioneel het Minikamp VVGZ gehouden In 2019 vindt alweer de 33e editie plaats.  

Let op!! Voor de mini-pupillen gelden andere tijden
.
Kijk ook bij de nieuwsberichten voor uitgebreidere informatie.


Het Minikamp is een mix van voetbalonderdelen en spelletjes, waarin we vooral de onderlinge band tussen de jeugd willen versterken. We doen dit onder meer door de jeugd binnen een leeftijdsgroep te mixen, waardoor kinderen ook spelers uit andere teams leren kennen (dit kunnen in de toekomst teamgenoten worden). Bij de indeling van de teams proberen we bij de jongste pupillen wel minimaal 1 speler uit het eigen team te plaatsen.

Voetbalonderdelen en spelletjes die tijdens het Minikamp gedaan worden zijn onder meer: voetvolley, 7-tegen-7, eilandvoetbal, vaardigheidstesten, dierengeluidenspel, voetbalquiz, zeskamp, bingo en tafeltennis.Eten doen we in de kantine. Ieder team heeft tijdens het Minikamp een eigen tafel en zorgt ervoor dat deze na iedere maaltijd ook schoon is.

Tijdens het Minikamp slapen de kinderen in tenten op het Noordpark (de minipupillen slapen dit jaar in de kleedkamers!), maar het is geen enkel probleem als er thuis geslapen wordt als het kind hier (nog) niet aan toe is en wel het volledige programma mee wil maken.

Het Minikamp is gratis omdat we van mening zijn dat het kamp voor iedereen toegankelijk moet zijn, en een financiële bijdrage geen belemmering mag zijn tot deelname. Uiteraard zijn bijdrage(n) van harte welkom, zodat we het kamp ook in de toekomst gratis kunnen blijven aanbieden. U kunt een bijdrage doen aan het Minikamp door een bedrag over te maken naar rekening NL68INGB0000253227 o.v.v. MINIKAMP.

Inschrijven:
Inschrijven als deelnemer of vrijwilliger kan alleen via de bijbehorende inschrijffrmulieren op de website. Klik hier of je in te schrijven als deelnemer.
Klik hier om je in te schrijven als vrijwilliger. 

Privacy:
De gegevens die wij met dit formulier verzamelen gebruiken wij enkel voor de organisatie van het minikamp. De gegevens zullen aan het eind van dit seizoen worden verwijderd. De gegevens worden enkel beschikbaar gesteld aan diegene die bij de organisatie van het minikamp betrokken zijn.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!