Club van 100

De Club van 100 is in het leven geroepen met als doel geld in te zamelen voor VVGZ. Je kunt je mooie club steunen door lid te worden van de Club van 100. Voor € 100,00 (of meer als je wilt) per seizoen word je lid van de Club van 100 en steun je VVGZ. De opbrengst komt dit seizoen volledig ten goede aan de clubkas. Graag zouden we je meerdere seizoenen aan deze Club van 100 willen binden, maar je kunt ook voor 1 seizoen lid worden. Je kunt persoonlijk lid worden, maar uiteraard ook met een bedrijf of team. Ben je een jeugdlid? Vraag je ouders om lid te worden. Als je lid wordt projecteren we je (bedrijfs-/team)naam op een aantal banners die op diverse plaatsen op ons sportpark zichtbaar zullen zijn. Je kunt uiteraard ook anoniem lid worden.

 

Suggesties voor toekomstige besteding zijn zeer welkom

Waar we de opbrengst aan besteden? Dit kan de accommodatie zijn (bijvoorbeeld de kantine of op het terras), (promotionele) activiteiten (zowel voor de club als voor jeugd) of materialen (trainingsmaterialen, goals, etcetera). De keuze voor bestedingsdoelen worden zoveel mogelijk in overleg met het hoofd-/jeugdbestuur gemaakt. Uiteraard wordt het aandragen van suggesties voor een goede besteding zeer op prijs gesteld. Naast het inzamelen van financiële middelen heeft de Club van 100 toch ook duidelijk een sociale functie.

 

Voor wie?

Zowel particulieren (leden, familie, kennissen en andere mensen die VVGZ willen steunen) als bedrijven (eventueel met BTW-factuur) kunnen lid worden van de Club van 100. Uiteraard zijn we als club blij met ieder nieuw lid van de Club van 100.

 

Waarom?

- je bijdrage wordt heel zorgvuldig en nuttig besteed

- alle geledingen van de club kunnen profiteren van de extra financiële middelen

- je levert ook een bijdrage aan de sociale en maatschappelijke functie van VVGZ

- je krijgt een naamsvermelding op banners voor bij de kantine en/of bij het terras

- je draagt VVGZ een warm hart toe.

 

Klik op onderstaande link om je als particulier of bedrijf aan te melden voor de Club van 100 van VVGZ: 

Let op: bij een particuliere aanmelding vragen wij u om zowel het aanmeldingsformulier in te vullen als het gekozen bedrag via de betaallink over te maken. Zakelijke sponsors ontvangen naar aanleiding van het ingevulde formulier een factuur voor het betreffende bedrag.

 

Particulier - bedrag € 100,00 (betaling via website)

Zakelijk - bedrag € 100,00  (betaling via factuur)

 

Namens VVGZ alvast bedankt voor de bijdrage!

 

Wil je meer weten over de club van 100 stuur dan een e-mail naar sponsoring@vvgz.nl.

 

Sponsorcommissie VVGZ

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!