• Afgelopen zaterdag stonden voor Anton Stijnen alle seinen op groen. Het was een schitterende zonnige dag, waarop Anton met zijn elftal VVGZ JO8-1 het kampioenschap kon veroveren en 's middags Pupil van de Week te zijn bij de belangrijke wedstrijd van VVGZ tegen Nieuwerkerk. 's Morgens werd na de tactische bespreking van de trainers Kevin en Lawrence mede door een doelpunt van Anton Oranje Wit JO8-2 met 8 - 0 verslagen en konden na het uitreiken van de bekertjes door de moeders van de spelertjes aan de kampioenen, de feestelijkheden losbarsten.

  Anton Stijnen was pupil van de week

  Anton Stijnen was pupil van de week 1

  Staatsieportret van de kampioenen met de trainers Kevin en Lawrence.

  Zoals alle kampioenen bij VVGZ werd ook VVGZ JO8-1 getrakteerd op de kampioenen maaltijd bestaande uit frietjes met mayonaise, waarop door de spelertjes gretig werd aangevallen.

  Anton Stijnen was pupil van de week 2

  Na te zijn bijgekomen van de festiviteiten rond het behaalde kampioenschap meldde Anton Stijnen zich als Pupil van de Week samen met zijn ouders Erik en Eline en broertjes Koen en Roel in de businessruimte, waar zij door Rian, Wil en ondergetekende werden verwelkomd. Daarna voegde Anton zich bij de selectie in de kleedkamer om de voorbereiding op de wedstrijd tegen Nieuwerkerk mee te maken en werd door de spelers enthousiast ontvangen en voelde zich al snel als een vis in het water en had samen met Thom Kraaijeveld alle vertrouwen in de goede afloop en gingen de duimen omhoog.

  Anton Stijnen was pupil van de week 3

  Inmiddels was het de hoogste tijd geworden om samen met het 1e elftal de warming-up te starten, waaraan Anton, ondanks de in de ochtend al gespeelde wedstrijd, met volledige inzet deelnam.

  Anton Stijnen was pupil van de week 4

  Aansluitend werd er met de wisselspelers Tycho, Thomas, Niels en Wessel nog een balletje getrapt, waarbij zijn goede traptechniek al aan het licht kwam.

  Anton Stijnen was pupil van de week 5

  Anton Stijnen was pupil van de week 6

  Het grote moment was voor Anton aangebroken om samen met de scheidsrechter, zijn assistenten en de beide elftallen het veld op te komen en de wedstrijdbal naar de middenstip te brengen en de toss te verrichten.

  Anton Stijnen was pupil van de week 7

  Anton Stijnen was pupil van de week 8

  Na eerst de verdedigers van Nieuwerkerk op het verkeerde been gezet te hebben, passeerde Anton de keeper van Nieuwerkerk van dichtbij met een geplaatst schot.

  Anton Stijnen was pupil van de week 9

  Vanuit de dug-out werd met de wisselspelers de spannende wedstrijd met aandacht gevolgd, die uiteindelijk eindigde in een 1 - 1 gelijkspel en niet in de door Anton voorspelde 2 - 1 overwinning.

  Anton Stijnen was pupil van de week 10

  Na afloop bleek de puntendeling voldoende te zijn voor deelname aan de nacompetitie en ging Anton tijdens het vieren hiervan op de schouders van Thom Kraaijeveld.

  Anton Stijnen was pupil van de week 11

  Na de wedstrijd Anton samen met zijn favoriete speler en tevens zijn gymleraar, Wouter Swart, vastgelegd.

  Anton Stijnen was pupil van de week 12

  Na bijgekomen te zijn van het feestgedruis werd Anton op het terras door Ronald Poots gehuldigd en ontving hij de oorkonde, de fel begeerde bal met handtekeningen van spelers en staf en het VVGZ-tasje met leuke surprises en ging Anton op de foto met de tot "Man of the Match" uitgeroepen Aron Nobel.

  Anton Stijnen was pupil van de week 13

  Anton Stijnen was pupil van de week 14

  Deze enerverende dag werd door Anton en zijn broertjes Koen en Roel op het terras afgesloten met het eten van frietjes en snacks met de selectie en zo te zien was het om je vingers bij af te likken.

  Anton Stijnen was pupil van de week 18

  Anton Stijnen was pupil van de week 16

  Anton en zijn ouders Erik en Eline en broertjes Koen en Roel hebben het een top dag gevonden en genoten van de geweldige sfeer op sportpark "De Noord" en zijn vermoeid, maar met vele goede indrukken naar huis gegaan.

  PETER JAMIN

  Dit was weer de laatste bijdrage van het team "Pupil van de Week" voor dit seizoen en hopen in het nieuwe seizoen weer een aantal pupillen voor te stellen en wensen alle "vogels" alvast een fijne vakantie.