• Helaas zal er dit jaar weer geen bomvolle kantine zijn tijdens het jaarlijkse kerstrad! Vanwege de maatregelen vanuit de overheid zal het Kerstrad bij VVGZ, net als vorig jaar, online plaatsvinden. Wij hopen, als AC, er net zo’n succes van te maken als afgelopen jaar!


  Livestream / DJ / online kerstrad

  Op zaterdag 18 december, vanaf 17:00 uur, zal een DJ via de livestream zorgen voor een gezellige middag / avond. Naast de muziek, draaien we tussendoor met ons bekende JUMBO rad de nummers voor het kerstrad vanuit de kantine.

   

  Kerstrad

  De lotenverkoop voor het kerstrad zal vanaf vandaag starten. Het kerstrad zal bestaan uit 15 rondes. In totaal zullen 120 nummers worden verkocht op volgorde van bestellen. Als alle nummers zijn verkocht, zullen we weer starten met het toewijzen van nummers vanaf nummer 1. Als er winnend nummer twee keer is verkocht, zullen er ook twee prijzen zijn.

   

  Een lot (een nummer) kost 15 euro. Bij aankoop van meerdere loten zorgen wij voor unieke nummers. Je speelt met je aangekochte nummer(s) mee met alle rondes. Er zijn mooie prijzen te winnen zoals flessen Champagne, Bacardi, wijn- en bierpakketten, goed gevulde boodschappentassen, vleesschotels, kalkoenen en nog veel meer. 

   

  Loten kopen

  Helaas is het nog niet mogelijk om via de nieuwe site gelijk de gewenste loten af te rekenen. Bij het achterlaten van de gegevens zal contact met u worden opgenomen voor het betalen van de loten. Als de betaling is gelukt, zult u de lotnummers via de mail en/of Whatsapp ontvangen.

 • Bestellen loten Kerstrad 2021

rfwbs-sliderfwbs-slide