• Bowlingballen, bitterballen en ….. voetballen

  7 jan 2023 Ed Voetée
 • Meiden trappen 2023 af met teambuilding en deelname aan de Jeugd wintercup

  Vrijdag 6 januari zijn de meiden van MO11 begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe jaar en de 3e fase van de competitie. De dag begon al vroeg voor de dames. In de middag werden ze namelijk verwacht bij Palm party House in Zwijndrecht. Op de bowlingbaan konden de meiden laten zien dat ze niet alleen overweg kunnen met een voetbal, maar ook met een bowlingbal.

  Met name een strike gooien met de rode pin (wat weer een portie bitterballen opleverde) ging de meiden uitermate goed af. Iets wat bij de trainers, leider en coördinator maar niet lukte. Wat het bowlen betreft hebben de meiden duidelijk gewonnen van de leiding.

  Na het bowlen was het tijd om gezamenlijk heerlijk onbeperkt frietjes te eten. Daarna was het tijd om gezamenlijk af te reizen naar Hendrik Ido Ambacht om deel te gaan nemen aan de Jeugd Wintercup. Dit is een toernooi georganiseerd door- en bij ASWH.

  Na het omkleden was het tijd voor Girlpower. De eerste wedstrijd verliep boven verwachting. Tegen een zeer goed FC Binnenmaas MO11 wisten de vogels te winnen met 1-0. De 2e wedstrijd verliep helaas iets minder goed. IFC MO11 was met 0-1 de gelukkige winnaar. Daarna volgde de wedstrijd tegen de koploper en uiteindelijk winnaar van het toernooi. In deze loodzware wedstrijd mocht onze keeper even haar “skills” laten zien. Wat heeft zij geweldig staan te keepen. De uitslag van 1-1 was dan ook zeker meer dan terecht. Als laatste stond de wedstrijd tegen ASWH op het programma. Helaas voor VVGZ was ASWH deze keer de bovenliggende partij. Uitslag 0-2

  Na het laatste fluitsignaal was het tijd voor de prijsuitreiking. Onze meiden zijn uiteindelijke op de zeer verdienstelijke 4e plaats geëindigd. Voor een team wat nog maar een paar maanden bij elkaar is, zeker niet slecht. De medaille die de meiden hebben gehad is dan ook dik en dik verdient!


  Daarom een heel groot compliment aan de toppers van deze middag en avond: Zoey, Faya, Amber, Femke, Loise, Floor, Elena, Abby, Tess en Elynn

  Op naar een mooi restant van het seizoen waarbij ook de overige toppers Nynthe, Silvie, Amora en Siara weer zullen aansluiten.

  Wij hebben er weer zin in!
  Frank, Willeke, Linda, Daniek en Ed