• Clubtopper – vrijwilliger in the picture: Eddy de Lange

  10 feb 2024 Ed Voetée
 • In deze rubriek zetten we vrijwilligers in het zonnetje. VVGZ kan niet zonder vrijwilligers. Deze vrijwilligers besteden wekelijks veel tijd aan onze mooie club. 

 • Naam Eddy de Lange
  Leeftijd 24
  Lid van VVGZ sinds 2008
  Woonplaats Zwijndrecht
  Wat is je beroep IT-developer bij eQuse in Rotterdam
  Hobby's Voetbal en gamen
  Hoe ben je bij VVGZ terecht gekomen Het is de club die het dichtstbij bij mijn huis is en vroeger op de basisschool zaten veel mede klasgenoten op VVGZ
  Sinds wanneer ben je vrijwilliger Ik weet niet precies sinds wanneer ik vrijwilliger ben geworden dat is vanzelf van tijd tot tijd gekomen maar ik gok sinds 2017
  Wat zijn momenteel je taken als vrijwilliger Ik ben op dit moment clubscheidsrechter op VVGZ. Eens in de maand start ik zaterdagochtend de keuken op en samen met Rob de Waard doe ik af en toe op de donderdagavond de bardienst. En indien nodig spring ik bij andere diensten bij.
  hoeveel uur kost je dat gemiddeld per week Het kan erg wisselend zijn maar ik denk gemiddeld 4 uur per week
  Wat vind je leuk aan het uitvoeren van je vrijwilligerstaken Het is leuk om de club te helpen en contact met andere mensen.
  Omschrijf VVGZ in 1 zin ... Een leuke gezellige club voor iedereen.
  Welke clubkanjer vind je dat we de volgende keer aan het woord mogen laten? Dat is een lastige vraag want er zijn veel geweldige vrijwilligers bij de club maar omdat ik moet kiezen wil ik dit keer voor Bert Boer gaan.
 • Meer informatie, of vrijwilliger worden bij VVGZ? Kijk op vvgz.nl/vrijwilligers,
  of mail vrijwilligers@vvgz.nl.