• Clubtopper – vrijwilliger in the picture: Marco Rietveld

  7 jul 2024 Ed Voetée
 • In deze rubriek zetten we vrijwilligers in het zonnetje. VVGZ kan niet zonder vrijwilligers. Deze vrijwilligers besteden wekelijks veel tijd aan onze mooie club. 

 • Naam Marco Rietveld
  Leeftijd 51 jaar
  Lid sinds 2 periodes nl. 1979 t/m1990 en 2016 t/m heden
  Woonplaats Zwijndrecht
  Wat is je beroep Lead Engineer security systems
  Hobby's Voetbaltrainingen verzorgen / voetbal kijken / vakantie met het gezin en wedstrijden van Feyenoord bezoeken
  Hoe ben je bij VVGZ terecht gekomen? De eerste periode woonde ik met mijn ouders onder aan de ringdijk en was het dus een logische keuze om bij VVGZ te gaan voetballen bij F pupillen. En in de tweede periode is mijn wilde zoon gaan voetballen maar dat moest natuurlijk wel bij VVGZ.
  Heb je bij VVGZ ook gevoetbald? Ik heb vanaf mijn 5e jaar tot aan mijn 17e jaar bij VVGZ gevoetbald.
  Sinds wanneer ben je vrijwilliger? Ik ben vrijwilliger sinds 2016 dit was op het moment dat mijn zoon Lorenzo ging voetballen bij de Mini-pupillen onder leiding van Jeroen Bezemer.
  Wat zijn momenteel je taken als vrijwilliger? Ik train de keepers van de onderbouw JO-8 t/m de JO13 en ben het komende seizoen ook de trainer van de JO15-2.
  Hoeveel uur kost je dat gemiddeld per week? Ik ben ongeveer 10 uur per week kwijt aan VVGZ. De taken bestaan uit trainingen voorbereiden / training geven en vlaggen bij de 13-1. Komend seizoen wil ik ook 15-2 begeleiden en coachen.
  Wat vind je leuk aan het uitvoeren van je vrijwilligerstaken? Ik vind het mooi om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen zowel op voetbalgebied en als individu.
  Omschrijf VVGZ in 1 zin Ik vind VVGZ een warme en gezellige voetbalvereniging. Ze doen veel om de jeugd te laten genieten van het voetbalspelletje door diverse leuke maar ook leerzame activiteiten.
  Welke clubtopper vind je dat we de volgende keer aan het woord mogen laten? Dat zijn er eigenlijk twee: namelijk Sander Nobel en Laura Dubbeldam.
 • Meer informatie, of vrijwilliger worden bij VVGZ? Kijk op vvgz.nl/vrijwilligers,
  of mail vrijwilligers@vvgz.nl.