• Clubtopper – vrijwilliger in the picture: Marianne Bol

  3 dec 2023 Ed Voetée
 • In deze rubriek zetten we vrijwilligers in het zonnetje. VVGZ kan niet zonder vrijwilligers. Deze vrijwilligers besteden wekelijks veel tijd aan onze mooie club. 

 • Naam Marianne Bol
  Leeftijd 44 jaar
  lid sinds 2016
  partner / kinderen Getrouwd met Robert en een tweeling van 13 Tim en Evy die allebei bij VVGZ voetballen Tim in JO14-1 en Evy in JO13-2 .
  woonplaats Zwijndrecht
  wat is je beroep Medewerker debiteurenbeheer en office assistent bij Lucrasoft B.V
  hobby's Feyenoord / met de caravan weg / lezen / af en toe op stap of uit eten met vrienden / ik hou ook van gezelschapsspelletjes.
  hoe ben je bij VVGZ terecht gekomen Toen onze kinderen 6 waren gingen ze voetballen en van vroeger kende ik VVGZ dus die keuze was niet moeilijk.
  sinds wanneer ben je vrijwilliger Vanaf 2016
  wat zijn momenteel je taken als vrijwilliger Best veel; ik sta achter de bar of in de / keuken / ik ben secretaris bij het jeugdbestuur / teammanager van JO14-1 en assisteer ook bij de AC
  hoeveel uur kost je dat gemiddeld per week Varieert een beetje tussen de 2 en 8 uur per week
  wat vind je leuk aan het uitvoeren van je vrijwilligerstaken Ik vind het leuk om te helpen mijn bijdrage te leveren om de vereniging te laten draaien. In de keuken of achter de bar krijg je vrijwel altijd dankbare reacties en ik vind het ook niet erg om hard te werken. De dingen die ik doe voor JO14-1 zijn ook super leuk omdat het gewoon een topteam is met enthousiaste spelers en leuke ouders. Ik krijg energie van het verenigingsleven.
  omschrijf VVGZ in 1 zin ... VVGZ is een gezellige leuke club waar iedereen welkom is
  welke clubkanjer vind je dat we de volgende keer aan het woord mogen laten Er zijn zoveel kanjers maar ik kies nu voor Mieke Loderus.
 • Meer informatie, of vrijwilliger worden bij VVGZ? Kijk op vvgz.nl/vrijwilligers,
  of mail vrijwilligers@vvgz.nl.