• De Grote Clubactie gaat weer van start - wie helpt ons mee een nieuwe record te halen?

    12 sep 2023 Ed Voetée
  • Vanaf 23 september a.s. is het weer mogelijk om loten te kopen en verkopen voor de Grote Clubactie. Met deze actie heeft VVGZ al vele jaren veel extra inkomsten kunnen genereren voor onze jeugd en andere doelen. Dit jaar zal de opbrengst worden besteed aan het aanschaffen van kleding en materialen voor onze jeugdleden en jeugdtrainers.D e verkoop van de loten en superloten zal veelal digitaal gaan, al bestaat er uiteraard altijd nog de mogelijkheid om papieren loten te kopen.

    Voor de verkopers en kopers; hou de website en/of jullie mailboxen in de gaten, want daar komt de nodige informatie over de verkoop en aankoop van de loten te staan. Uiteraard staan er ook weer mooie prijzen en een medaille te wachten voor de jeugdleden die diegene de meeste loten verkopen. Hierover later meer, maar dat het mooie prijzen worden, dat is zeker. En voor de lotenkopers zijn er ook weer fantastische prijzen te winnen, met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,--.

    Maar zoals altijd zoeken we ook nog vrijwilligers die ons willen ondersteunen bij de opvolging van de Grote Clubactie. Help je ons mee om van de Grote Clubactie een groot succes te maken en een nieuwe recordopbrengst bij elkaar te brengen, stuur dan een mail naar groteclubactie@vvgz.nl of ondergetekende. Alvast bedankt voor jullie medewerkingen en reacties.

    Hans Schutte, sponsorcommissie V.V.G.Z.