• De Grote Clubactie start op zaterdag 24 september

 • Vanaf zaterdag 24 september kan de jeugd van VVGZ weer loten verkopen voor de Grote Clubactie. De laatste jaren zijn we als VVGZ dankzij jullie hulp zeer succesvol geweest.

  Doel 2022
  Zo hebben we ons huidig terras kunnen aanleggen met de opbrengst van de Grote Club Actie. In 2017 hebben we de geluidsinstallatie kunnen ‘’upgraden’’ en hebben we veel trainingsmiddelen (o.a. doelen voor de jeugdteams) kunnen aanschaffen. In 2018 hebben we onder meer een mooie zithoek (terras en kantine), een tafelvoetbal en tafeltennistafel kunnen aanschaffen.

  Het doel voor 2022 is:
  Extra inkomsten genereren voor de club, om zo het sportpark te verduurzamen. Laten we daarom proberen dit jaar zo veel mogelijk loten te verkopen. Alle hulp daarbij is welkom. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,00!

  Vanaf zaterdag 24 september 2022 zijn de verkoopboekjes verspreid via de trainers/leiders.

  Verkoopmethoden
  We hebben met VVGZ gekozen voor de volgende verkoopmethodes:Verkoopboekjes: Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel. Bekijk de instructie van online loten verkopen via het verkoopboekje op de achterkant.

   Filmpje  Grote Clubactie

  Online: De jeugdleden ontvangen van ons een e-mail met eigen verkooppagina (met een persoonlijke verkooplink). Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo jouw loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

  De algemene link naar de verkooppagina van VVGZ: https://lot.clubactie.nl/lot/v.v.g.z.-/405809

  Zaterdag 24 september ontvangen alle jeugdleden een mail met een persoonlijke verkooplink.

  Superlot:
  Met een Superlot verkoop je 50 loten in één keer, de koper betaalt dus € 150,-. Een Superlot kan online of handmatig worden verkocht. Bij de online manier vult de koper zijn gegevens online in en betaalt de koper per eenmalige machtiging (de Grote Clubactie incasseert dan € 150,- en de koper ontvangt de 50 lotnummers op zijn rekening), de clubcoördinator hoeft nu niets te registreren. Bij de handmatige manier vult de koper het aankoopformulier in en deze registreert de clubcoördinator op clubactie.nl. Handmatig kan de koper per eenmalige machtiging betalen of contant (de Grote Clubactie stuurt dan 50 papieren loten naar het adres van de koper). Met ieder verkocht Superlot maakt onze vereniging kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-! Voor meer informatie over superloten kun je contact opnemen met Hans Schutte, Bas Grijsen of Jeroen van der Klei via groteclubactie@vvgz.nl

  Superloten kunnen ook online worden gekocht:

  Superloten kunnen hier worden gekocht. Werkt de link niet, knip & plak dan deze url in de adresbalk van je webrowser:
  https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/v.v.g.z.-/405809

  Wanneer, waar en hoe?

  De Grote Clubactie 2020 start op zaterdag 24 september. Vanaf die datum mag je beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren.

  Verkoopboekje inleveren
  Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan in bij de inleverbox op de bar in de kantine. Wij zorgen ervoor dat het verder in orde komt! Wil je meer verkopen? Via je eigen trainer kun je een nieuw boekje krijgen. Nieuwe boekjes zijn ook verkrijgbaar in de blokhut of achter de bar.

  Win gave prijzen!
  Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen via de Grote Clubactie?

  - Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op gave prijzen, zoals een Playstation 5 als hoofdprijs!

  - Bij 40 of meer verkochte loten ontvang je een voucher om een gratis bal af te halen in een van de 160 winkels van Top1Toys en de Marskramer.

  - Bij 25 of meer verkochte loten ontvang je de Grote Clubactie medaille.

  Ga voor meer informatie over de winacties naar https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties/

  Prijzen verkoopwedstrijd VVGZ

  De lotenverkopers van VVGZ die de meeste loten voor de club verkopen willen we belonen! Je kunt onder meer winnen:

  • 2 kaarten voor een thuiswedstrijd van Feyenoord

  • Voetbaltenue van jouw favoriete voetbalclub

  • VVGZ-bal, met handtekeningen van alle spelers van het eerste

  • Tegoedbon Intertoys

  • Tegoedbon Klupp

  • Teamuitje voor het team dat de meeste loten verkoopt.

   Tip!

  Vertel lotenkopers wat jullie clubdoel is. Mensen willen graag weten waar hun geld aan wordt besteed. Ons doel van de Grote Clubactie 2022 is het genereren van (extra) inkomsten voor de club, om zo het sportpark te kunnen verduurzamen.

  Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

  Met vriendelijke groet,

  Bas Grijsen, Stefan de Waard, Hans Schutte, Jeroen van der Klei en Tim van der Vlie