• Helaas was de geplande wedstrijd van zijn elftal VVGZ JO10-2 tegen Groot Ammers JO10-2 door de weers omstandigheden in de ochtenduren wegens onbespeelbaarheid van het veld afgelast en kon "Pupil van de Week" Diezel de Vries 's middags fris en fruitig met zijn moeder Wimke naar een inmiddels in een fris voorjaarszonnetje badend "Noordpark" komen en werd in de businessruimte ontvangen door Rian en Wil. Vervolgens heeft Diezel zich bij de selectie gevoegd om de voorbereiding van de spelers op de belangrijke wedstrijd tegen koploper Spirit mee te maken en keek zijn ogen uit en intussen zette wisselspeler Jesse van Wingerden zijn handtekening op de voor de Pupil van de Week bestemde bal.

  Diezel de Vries was pupil van de week

  Diezel de Vries was pupil van de week 1

  Daarna was het de hoogste tijd geworden om samen met het 1e elftal de warming-up te starten, waaraan Diezel fanatiek deelnam en als afsluiting werd er met de wisselspelers Mark, Yanick, Jesse, Xandro en Thom nog een balletje getrapt en kreeg Diezel nog enkele tips om zijn traptechniek te verbeteren.

  Diezel de Vries was pupil van de week 2

  Diezel de Vries was pupil van de week 3

  Diezel de Vries was pupil van de week 4

  Het grote moment was voor Diezel aangebroken om samen met de scheidsrechter, zijn assistenten en de beide elftallen het veld te betreden en de wedstrijdbal naar de middenstip te brengen en samen met de scheidsrechter de toss te verrichten.

  Diezel de Vries was pupil van de week 13

  Diezel de Vries was pupil van de week 5

  Na eerst de verdedigers van Spirit op het verkeerde been gezet te hebben, passeerde Diezel de keeper van Spirit met een geplaatst schot.

  Diezel de Vries was pupil van de week 6

  Diezel de Vries was pupil van de week 7

  Vanuit de dug-out werd met de wisselspelers en elftalleider Tony de boeiende wedstrijd gevolgd, die eindigde in een terecht 0-0 gelijkspel en niet in de door Diezel voorspelde 3-2 overwinning.

  Diezel de Vries was pupil van de week 8

  Na de wedstrijd Diezel samen met zijn favoriete speler Wouter Swart vastgelegd.

  Diezel de Vries was pupil van de week 9

  Na uit de kleedkamer teruggekeerd te zijn, werd Diezel door Ronald Poots als Pupil van de Week in het zonnetje gezet en ontving de oorkonde, het VVGZ-tasje met daarin leuke verrassingen en de door iedere Pupil van de Week meest begeerde bal met handtekeningen van spelers en staf en ging op de foto met de terecht tot "Man of the Match" uitgeroepen Wouter Swart.

  Diezel de Vries was pupil van de week 10

  Diezel de Vries was pupil van de week 11

  Na deze voor Diezel opwindende middag volgde als sluitstuk het in de kantine samen met de selectie eten van de frietjes en snacks.

  Diezel de Vries was pupil van de week 12

  Diezel en zijn moeder Wimke vonden het een topmiddag en gingen met vele goede herinneringen huiswaarts.

  PETER JAMIN