• In de voorjaarsvakantie komt Feyenoord naar V.V.G.Z. met een leuk en sportief 2-daags Feyenoord Soccer Camp, dagelijks van 9.00 tot 15.00 uur. Wil jouw kind zich uitleven tijdens een actief Feyenoord Soccer Camp? Dan is dit de perfecte gelegenheid! Het Feyenoord Soccer Camp is gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie. Terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen. Je kan je hier aanmelden

  Over de Feyenoord Soccer Camps

  Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Bovendien bieden we een gevarieerd programma met zowel trainingen als ook spelletjes en andere leuke activiteiten. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk Feyenoord Soccer Camp! De Feyenoord Soccer Schools activiteiten zijn voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 16 jaar.

  Wat kunnen deelnemers aan het Feyenoord Soccer Camp verwachten?

  – Je eigen Feyenoord Soccer Schools tenue
  – Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
  – Professionele en enthousiaste begeleiding
  – Feyenoord Soccer Schools certificaat 

  Deelname aan het 2-daagse Soccer Camp bedraagt € 189,-. Ga snel naar www.feyenoord.nl/soccerschools voor meer informatie of om je zoon/dochter in te schrijven.