• Voor "Pupil van de Week" Fleur Rijsdijk begon deze zaterdag al om 08.30 uur met de uitwedstrijd van VVGZ JO11-1, dat getraind wordt door Marco Rietveld, tegen aartsrivaal Pelikaan JO11-1. Ondanks het feit, dat Fleur twee doelpunten voor haar rekening nam, werd er toch een kleine 6-5nederlaag geleden.

  Na de nederlaag verwerkt te hebben, kwam Fleur met veel enthousiasme 's middags met haar ouders Maurits en Claudia naar Sportpark "De Noord" en werd in de Businessruimte ontvangen door onder andere voorzitter Marc Reijmers. Blijkbaar is haar talent inmiddels opgevallen, want Fleur is uitgenodigd door de KNVB om uit te komen voor het Jeugdplan voor meiden onder 13.

  Daarna heeft Fleur zich in de kleedkamer bij de selectie gevoegd om de voorbereiding en de wedstrijdbespreking van trainer Fop Gouman voor de wedstrijd tegen SSV '65 bij te wonen en informeerde bij Mark Swank of hij altijd een banaan voor de wedstrijd eet.

  Na de bespreking was het tijd geworden om samen met de spelers van het 1e elftal aan een warming-up te beginnen, waaraan Fleur vol overgave deelnam en ter afsluiting werd er met de wisselspelers nog enkele oefeningen met de bal gedaan en kreeg Fleur nog enkele nuttige tips van Mike, Aron en Julian om haar technische vaardigheden te verbeteren.

   

   

  Voor de wedstrijd werd Fleur met de grensrechters van de beide  elftallen door scheidsrechter Kevin Konings in de kleedkamer ontvangen voor een toelichting over zijn manier van het leiden van de wedstrijd.

  Daarna komt voor Fleur het grote moment om samen met de elftallen van VVGZ - SSV '65 en de scheidsrechter en zijn assistenten het veld op te lopen en de wedstrijdbal naar de middenstip te brengen en met de aanvoerders de toss te verrichten.

  Na eerst de verdediging van SSV '65 uitgespeeld te hebben gaf Fleur de keeper met een geplaatst schot het nakijken.

  Vanuit de dug-out werd met de wisselspelers de wedstrijd aandachtig gevolgd, die uiteindelijk eindigde in een dik verdiende 3-0 overwinning. 

  Na afloop werd de zege uitbundig gevierd en was Fleur getuige van het traditionele "Shirt uit en Zwaaien" en poseerde met Wouter. Het filmpje is te zien onderaan dit verslag. 

   Terug in de Businessruimte werd Fleur door onze voorzitter Marc Reijmers in het zonnetje gezet en ontving zij de favoriete bal met handtekeningen van spelers en staf, de oorkonde en de tas met leuke surprises.

  De terecht tot "Man of the Match" uitgeroepen talentvolle Tyreeh Klepper ontving uit handen van Marc de envelop met inhoud, die door de sponsoren Storax, Stones Jeans en POPpictures mogelijk is gemaakt. 

   

  Tijd voor Fleur om op de foto te gaan met haar favoriete speler Wouter Swart en Tyreeh Klepper als Man van de Wedstrijd.

  Na deze voor Fleur opwindende middag volgde als sluitstuk het samen met de selectie eten van de frietjes en snacks. 

  Fleur heeft het geweldig naar haar zin gehad en genoten, dat zij dit keer "Pupil van de Week" is geweest en keerde samen met haar ouders Maurits en Claudia met vele fijne indrukken huiswaarts.

  PETER JAMIN

rfwbs-sliderfwbs-slide