• Onze sponsor FRS Fietsen bestaat dit jaar 20 jaar.

    De sponsorcommissie verraste eigenaar Farhad Housseini (zie foto) met een bloemetje en feliciteerde hen met dit prachtige jubileum en wenste hem nog vele succesvolle jaren toe.

  • Farhad Housseini begon in 2004 als mobiele fietsenmaker. Met zijn Opel Combo reedt hij langs de klanten om kleine reparaties uit te voeren. De naam Farhads Rijwiel Service, zal later doorgaan als FRS fietsen. De eerste winkel waar hij reparaties uitvoerde was op het Willem Ruysplein, waar ook werd gestart met de verkoop van fietsen.  Hier groeide het bedrijf al snel uit zijn voegen en verhuisde naar het Kubus gebouw bij Walburg, waar FRS stevig kon doorgroeien. Met maar liefst 2500m2 een serieuze sprong in het diepe. En dat gebeurde ook, waardoor dit pand ook te klein en onpraktisch werd en een verhuizing naar het huidige pand aan de Ter Steeghe Ring noodzakelijk werd

  • Begin 2022 betrekt FRS fietsen het voormalige Formido en Roobol pand. Na een grote verbouwing (o.a. het plaatsen van een extra verdieping) ontstaat er 2700m2. Niet veel groter, maar vooral praktischer. Veel parkeerplekken voor de deur, een aparte ingang voor de werkplaats en één grote showroom met een indoor testbaan.

    VVGZ wenst Farhad en FRS Fietsen veel succes en werkplezier in dit nieuwe pand.