• Vrijdagmiddag 31 mei j.l.  werd de traditionele golfmiddag van de businessclub van VVGZ weer gehouden. Op het mooie golfcomplex van onze sponsor Crayestein Golf in Dordrecht werden we ontvangen met een lekkere broodjeslunch. Naast de businessclubleden waren er ook diverse stafleden en spelers van de A-selectie aanwezig om hun kunsten te vertonen.

  Hierna gingen de wedstrijdspelers onderweg voor hun 9 holes stableford wedstrijd en werden aan de deelnemers aan de golfclinics de eerste beginselen van het golf bijgebracht door diverse golfpro’s; afslaan op de driving range, chippen en putten. Hiervoor konden punten worden verzameld, waar uiteindelijk de volgende winnaars uitkwamen.
  Bij de dames eindigde Ellen de Vroome op de 3e plaats, Selma Sijbrands op de 2e plaats en ging Evelien Versloot er vandoor met de 1e plaats. Bij de heren werd Jeroen van de Klei 3e, Eric de Vroome 2e en eindigde Johny Schapers op de 1e plaats.

  Voor de wedstrijdspelers stond een mooie 1e prijs op spel, voor zowel de dames als de heren, die beschikbaar werd gesteld door onze sponsor Wijnhandel BasBaan uit Zwijndrecht; een wijnproeverij voor 10 personen. Bij de wedstrijdspelers deden dit keer 3 dames mee, waardoor er een mooie strijd plaats vond voor de prijzen. Op de 3e plaats eindigde Carolien van den Houten, 2e werd Angelique Hooghart en op de 1e plaats eindigde Chantal Poots.  Bij de heren behaalde Frans Schippers de 3e plaats, Ronald Versloot de 2  plaats en werd Brent van der Hilst de winnaar. Brent ontving hiervoor, naast de wijnproeverij, de felbegeerde wisseltrofee met de meest behaalde punten van de dag.

  Tijdens de wedstrijd was er ook een prijs te behalen voor diegene die de “longest drive” kan maken. Deze werd gewonnen bij de dames gewonnen door Angelique Hooghart en bij de heren door Dave van der Hoek. Tevens was er een prijs voor diegene die op een par 3 hole (hole 7) de bal van de afslagplaats (tee) zo dicht mogelijk bij de hole kan slaan. Deze werd bij de dames gewonnen door Carolien van den Houten en bij de heren door Henk van der Vliet.

  De businessclub van VVGZ feliciteert alle winnaars en bedankt alle aanwezigen voor hun bijdrage. Een speciaal woord van dank aan onze gastheer Christiaan Krijnen van Crayestein Golf en Ronald Poots die de prijsuitreiking op de door hem bekende wijze voor zijn rekening nam. 

  Namens de sponsorcommissie en Businessclub van VVGZ
  Hans Schutte

   

 • Klik op onderstaande afbeelding om alle foto's te bekijken