• De Pokabokaal is de prijs voor de meest waardevolle jeugdspeler en is in het seizoen 1987/88 voor het eerst beschikbaar gesteld door de heren Otto Pons en Gerrit v.d. Kamp. Jarenlang waren zij leider bij onze jeugdafdeling en na hun laatste jaar A-2 bedachten ze deze bokaal om jeugdspelers extra te belonen. De jeugdspelers worden daarbij op allerlei gebied beoordeeld; niet alleen de prestaties op het veld, maar zeker maar zeker ook de inzet voor de club is belangrijk in de beoordeling 

    Gerrit v.d. Kamp heeft in mei 1999 overigens een fonds gesticht waarin hij tijdens het 75-jarig jubileum een flinke donatie deed en daarmee de komende jaren de jeugd van VVGZ heeft verzekerd van prijzen voor deze jaarlijks terugkerende verkiezing.

    Dit jaar waren genomineerd: Saber Spek (JO16-2), Hidde van der Graaf (JO17-2) en Rio Moser (JO17-1). Alle drie de jongens spelen in de jeugd van VVGZ en zijn actief als vrijwilliger. Saber heeft diverse jeugdwedstrijden gefloten. Hidde, speler van JO17-2, begon met opdracht vanuit school en heeft de rest van het seizoen afgemaakt als assistent-trainer bij de JO9-2, tevens fluit hij regelmatig jeugdwedstrijden, was één van de scheidsrechters bij ons Ferenc Jeugdtoernooi en was scheidsrechter bij de finales van het Zwijndrechts schoolvoetbal. Rio Moser was de assistent-trainers bij JO15-2 en is dit jaar met zijn team in fase 1 en 2 kampioen geworden. Vorig jaar was Rio ook al genomineerd en de winnaar van de POKA bokaal. Rio mocht de bokaal overdragen aan Hidde.

    Groot compliment aan deze jongens die zich willen inzetten voor V.V.G.Z. In weer en wind voor de groep staan of een wedstrijd fluiten en hun plezier en passie overbrengen bij overige jeugdleden. Nogmaals heel erg bedankt!

  • De wisselbokaal ging dit jaar naar Hidde van der Graafen hij kreeg uit handen van de jeugdvoorzitter, Bas Grijsen, de imposante beker uitgereikt. Ook Rio kreeg vanuit de club nog een aandenken en aardigheidje overhandigd. Saber was helaas niet aanwezig op de slotdag, hij houdt het nog tegoed.

  • Oproep aan alle jeugdleden: Mocht je interesse hebben om als trainer, scheidsrechter of een andere taak aan de slag te willen gaan binnen V.V.G.Z. meld je dan aan. Dit kun je doen bij: Bas Grijsen, jeugdvoorzitter@vvgz.nl