• Vanmorgen stond voor JO11-3 om 8.45 uur de uitwedstrijd tegen IFC 4 op het programma. Juliën, Ahmed, Joey en Rick waren afwezig, maar Guillermo kreeg hierdoor de kans weer een wedstrijd mee te kunnen doen. JO13 kwam een speler tekort voor hun wedstrijd tegen ASWH. Quinn maakte hierdoor de overstap naar een ander veld. Zo konden zij compleet aantreden en hadden wij 1 wissel over.

    Net als de vorige wedstrijd werd snel duidelijk dat de tegenstander er goed en fel op zat. Iets waar wij toch altijd wat meer moeite mee hebben om dat te kunnen brengen. Het leverde IFC ook de 1-0 voorsprong op. Deze stand bleef lang op het scorebord staan. Wat eigenlijk ongelofelijk was, want IFC kreeg een aantal grote kansen.

    De gelijkmaker van Peter kwam uit een spaarzaam moment voor de goal van IFC. De hoop was dat dit zelfvertrouwen zou tanken, maar voor IFC was deze goal juist het teken om weer feller de strijd aan te gaan. Dit werd heel snel uitbetaald in 3 goals.

    Het laatste kwart was het beste kwart qua spel van onze kant. Er werd beter en sneller overgespeeld. Peter maakte er 4-2 van en na een prachtige snelle combinatie tussen Guillermo en Jaysan maakte laatstgenoemde er 4-3 van. De tijd begon te dringen en dus werd het alles of niets. Helaas lukte het niet om de gelijkmaker nog te maken. Eens kijken of het volgende week wel lukt om met meer strijd te starten, want daar valt nog zeker winst te halen.

    Lisette van Waas