• Kom gratis trainen met FC Twente speelster, en kampioen Jaimy Ravensbergen

  13 mei 2024 Ed Voetée
 • Heb jij jezelf aangemeld voor 8 mei 2024? check dan je e-mail met informatie over de gewijzigde datum.

  Op zondag 2 juni 2024 (let op! gewijzigde datum) organiseren meidenvoetbal in Zwijndrecht en Jaimy Ravensbergen i.s.m. VVGZ voor de derde keer het "trainen als een prof" op deze dag komt FC Twente speelster Jaimy Ravensbergen wederom naar Zwijndrecht om een geweldige voetbalclinic te geven aan voetbalmeiden van 8-16 jaar uit Zwijndrecht en omstreken. (ook voor niet VVGZ leden) Tijdens de 1,5 uur durende training zal Jaimy al haar ervaring delen met de deelnemers.

 • Jaimy (23) speelt sinds dit seizoen bij de koploper in de Eredivisie Vrouwen, FC Twente vrouwen. Daar voor was zij succesvol bij Ado den Haag Vrouwen, en werd ze regelmatig geselecteerd voor Jong Oranje.

 • Helaas raakte Jaimy aan het begin van dit seizoen ernstig geblesseerd, waardoor ook het "trainen als een prof" 2023 niet door kon gaan. Na een lange revalidatie is ze nu weer terug! En hoe! Op zaterdag 11 mei stond ze voor het eerst in de basisopstelling. Tijdens de kampioenswedstrijd scoorde ze de enigste 2 goals, waarmee ze FC Twente naar het kampioenschap schoot.

  Jaimy kijkt er enorm naar uit om weer zoveel mogelijk meiden wat "skills" aan te leren. Natuurlijk is er na de training nog de mogelijkheid om wat vragen te stellen, en om een handtekening en selfies te scoren.
  Wil jij ook trainen met Jaimy? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier.

  Let op! Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers.
  Wees er dus snel bij.

  Deelname is gratis.

 • Schrijf je nu in!

 • Heb je jezelf ingescheven? Dan ontvang je binnenkort (uiterlijk 1 week van te voren) meer informatie.  Deelnemers worden zoveel mogelijk ingedeeld op leeftijd/niveau. Voor meer informatie kunt u mailen naar meidenvoetbal@vvgz.nl