• ING meidenvoetbalclinic met Jaimy Ravensbergen groot succes (foto's)

  2 jun 2024 Ed Voetée
 • Op zondag 2 juni 2024 mochten wij samen met Jaimy Ravensbergen en Meidenvoetbal in Zwijndrecht voor de derde keer het "ING Trainen als een prof organiseren.
  De kersverse kampioen van de Eredivisie Vrouwen, en winnaar van de Eredivisie cup was samen met haar ouders naar ons sportpark gekomen om een geweldige voetbalclinic te geven. Ruim 60 voetbalmeiden uit, en ver buiten onze regio ( o.a. uit Nijmegen en Den Haag ) hebben een super leuke ochtend of middag gehad.

 • Tijdens de 1,5 uur durende training heeft Jaimy de deelnemers flink aan het werk gezet. Zij kreeg daarbij hulp van VVGZ meiden Anne en Jaylinn. Tussendoor is er ook voldoende gelachen.
  Na afloop van de training kregen alle deelnemers een certificaat en een medaille.

 • Ook Jaimy ging niet met lege handen naar huis. Zij ontving een VVGZ shirt met handtekeningen van de voetbalmeiden van VVGZ.

   

 • Als club kijken we terug op een geweldige mooie voetbaldag. Wij willen daarvoor in eerste instantie Jaimy bedanken voor haar inzet.
  Daarnaast een bedankje aan Rob, Anne en Jaylinn. Tot slot natuurlijk VVGZ, Meidenvoetbal Zwijndrecht en ING voor het mede mogelijk maken van het trainen als een prof. Wij kijken nu al uit naar de volgende editie.

   


  Ed Voetée
  Coördinator meidenvoetbal VVGZ

  Gelukkig hebben we de foto's
  (Klik op onderstaande afbeelding om het album te openen)