• Jesse van Wingerden speler van het seizoen 2023-2024

  10 jun 2024 Ed Voetée
 • Afgelopen zaterdag is tijdens de slotdag, na afloop van het voetvolleytoernooi, de uitslag bekend gemaakt van de jaarlijks terugkerende verkiezing van “de speler van het jaar”. De winnaar van deze verkiezing ontvangt de Eelke Los bokaal. Voor de jongere lezers; Eelke Los was oud-bestuurslid van VVGZ en mede oprichter/oud voorzitter van de Businessclub van VVGZ, is op 60 jarige leeftijd in 2010 overleden. Het toenmalige bestuur heeft Eelke destijds willen eren met een jaarlijks terugkerende memorie; dat werd de Eelke Los Bokaal voor de beste seizoenspeler.

  Voor de Eelke Los Bokaal worden alle competitiewedstrijden van het 1e elftal beoordeelt door diverse voetbalkenners binnen VVGZ en voorzien van scores per wedstrijd. Dit seizoen waren dat Claus Willemstein, Henk van der Vliet, Hugo Vermaas, Peter Jamin, Rinus Noorlander en Theo Kloosterman. Door Henk van der Vliet, die het stokje heeft overgenomen van Wim Los, zijn alle beoordeling verzameld en de punten per speler berekend. Waar de volgende uitslag is uitgekomen.

 • Jesse van Wingerden eindigde op de 1e plaats. Een mooie prestatie van de jonge middenvelder, wat volgens zijn trainer Dimitri Hooftman meer dan terecht is. Hooftman; Jesse heeft bijna bij alle wedstrijden bij de bovenste top 3 spelers gezeten die continue zijn niveau heeft behaald, maar ook een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt en op meerdere posities heeft gespeeld.

 • Op de 2e plaats eindigde Julian Drescher en 3e eindigde Remco Wuister. (Remco Wuister is momenteel op vakantie en zal zijn prijzen op een later tijdstip in ontvangst nemen.)
  Julian Drescher werd ook gekozen tot “meest beloftevolle speler” van het seizoen. Dimitri Hooftman was hier ook heel duidelijk over; met afstand de meest beloftevolle speler op dit moment. Remco Wuister kreeg ook de prijs voor de “topscorer” van het seizoen. Remco maakte totaal 17 doelpunten in de competitie, waarmee hij mede eveneens zijn hoge rangschikking in de speler van het jaar competitie heeft behaald.

  De Businessclub van VVGZ feliciteert eenieder hartelijk met de behaalde prijzen en wenst ze alvast veel succes voor het volgende seizoen.