• Vandaag mocht JO10-2 het op het Noordpark opnemen tegen R.K.S.V Groen-Wit 2.
  Een tegenstander die tegen de Baronie altijd spannende wedstrijden speelt. Wetende dat we daar zelf met 19-0 van verloren wisten we dat het zwaar zou gaan worden. De boys moesten in ieder geval goed uitgeslapen zijn, want we speelde pas om 12.45 uur.

   

  Met de tegenstander werd afgesproken om 7 tegen 7 te spelen en dus een wat andere bezetting op het veld. De wedstrijd ging in het begin gelijk op, maar na het eerste kwart stond er een 0-2 stand op het scorebord. Qua spel deden de jongens weinig onder, maar in de afwerking waren ze wel net wat effectiever. Vinnie maakte in het tweede kwart de aansluit treffer. Hij roeide de bal naar voren maar tot ieders verbazing ging de bal richting doel en kon de keeper er zijn handen wel tegenaan krijgen, maar niet genoeg om de bal te keren. Na de 1-2 nam Groen-Wit het initiatief over in de wedstrijd. De Vogels werkte hard, maar de scherpte (vooral voorin) ontbrak. Luca Mol en Vinnie waren achterin wel een rots in de branding en menig keer wisten zij tegengoals te voorkomen.
  Mede dankzij hun (en een goed keepende Maxim) werd de schade beperkt gehouden tot 1-8. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen thuis tegen Wieldrecht 2.

   

  JO10-2 werkt hard, maar scherpte ontbreekt