• Vandaag mocht JO10-3, op een winderig Noordpark, aantreden tegen Kogelvangers JO10-1. Na de mooie overwinning van vorige week eens kijken of deze lijn zich kon doortrekken. Rick was vandaag afwezig, maar Joey was gelukkig weer hersteld van een flinke griep.

    Het eerste kwart was een gelijk opgaande strijd. Bij de tegenstanders liepen wat grote, lange jongens en daar waren een aantal spelers wel wat van onder de indruk. Toch kwamen de boys op een 1-0 voorsprong door Merih, maar kwam Kogelvangers ook snel weer op gelijke hoogte na miscommunicatie achterin.

    We misten de bekende peper een beetje bij het team dus konden we in de time-out hier even de aandacht op vestigen. En jawel...de boodschap kon niet beter ontvangen worden, want vanaf dat moment gingen ze met meer energie voetballen en dat leverde veel kansen op. De Vogels liepen uit naar een 6-1 voorsprong. Opvallend feit was dat Merih ze allemaal wist te scoren. Leuk om te zien was dat de aanvoer naar Merih van verschillende kanten kwam. Zo stonden Sem, Yahya, Joey en Milan aan de basis van de goals.

    In het laatste deel was de mogelijkheid er om wat meer posities te wisselen. Zo nam Quinn de plek over in het doel van Joël zodat alle spelers ook 1x wissel stonden. Er werden nog genoeg kansen gecreëerd, maar de scherpte was er wel wat vanaf. En...eerlijk is eerlijk ook de wind speelde een belangrijke (soms irritante) rol. Battal en Milan pikte nog een doelpuntje mee en zo eindigde de wedstrijd in een 8-1 overwinning. En misschien nog wel mooier dan de overwinning was het feit dat het een leuke, sportieve wedstrijd was van beide kanten!

    Komende zaterdag spelen we om 13.45 uur uit tegen Wieldrecht JO10-4. En we kunnen jullie verzekeren dat het geen 1 april grap is 😉JO10-3 - Kogelvangers JO10-1 (8-1)