• Vandaag stond GSC JO9-1 uit Dordrecht op het programma. Een ploeg waarvan wij weten dat die erg fysiek is. Eerste kwart begon en onze jongens waren er niet helemaal bij, maar na wat aansporing en wel even wakker zijn viel gelijk het eerste doelpunt voor ons. Floris kwam vrij voor de goal en haalde goed uit👍🏻

  GSC liet het hier niet bij zitten, schakelde een tandje bij (helaas ook fysiek) en dat vonden onze jongens lastig. Ondanks uitstekend keeperswerk van Maxim stond het bij de rust toch 1-3 voor GSC. Niet zo zeer, omdat ze beter waren, maar ook door een paar mazzeldoellpunten waar onze jongens weinig aan konden doen.

  In de rust hebben wij de jongens een hart onder de riem gestoken en gezegd dat ze lekker hun eigen spel moesten spelen en ook best wel een beetje ‘terug mogen duwen’. Dit pakte ze goed op en hier kwamen ook een paar mooie kansen uit, waarvan een schot van Luca uiteen spatte op de lat. Gelukkig werd er ook eentje beloond en Floris maakte mooi zijn tweede van de wedstrijd.

  Vanaf dat moment stonden onze jongens een beetje minder op te letten en daarbij kwamen er ook een aantal onfortuinlijke momenten. Hierdoor liep GSC opeens uit naar 2-6. Echter zoals wij van onze kanjers gewend zijn lieten zij zich niet op hun kop zitten. Mio gaf na een mooie actie een pass op Milan die gaf een goeie pass naar Luca en met een goed geplaatst schot zorgde hij voor 3-6.

  Niet lang daarna brak Maxim Maxim goed door en met een verwoestend schot in de kruising maakte hij er 4-6 van!

  Toen kreeg GSC weer een beetje de overhand, maar door goed keeperswerk van Floris en zeer sterk verdedigen van Vinnie en Mio kwamen ze er niet zo maar doorheen. Helaas door een klutsbal kwam GSC toch op 4-7.

  Toen ging onze kanjers weer en wederom na goed werk van Mio en daarna Milan kon Ruben alleen op goal af rennen en schoot hij met een hard schot in de hoek de 5-7 binnen.

  Even werd het nog spannend en hadden onze bikkels echt het betere van het spel, maar wederom door een van richting veranderde bal viel er een doelpunt voor GSC. Hierna was het ook snel over en kwam de eindstand van 5-8 op het bord.

  Toch zijn wij super trots op onze jongens, want wederom moesten we tegen een fysiek sterk JO9-1 voetballen en wederom hebben ze fantastisch weerstand gegeven: SUPER KNAP!!!

  Op naar de volgende wedstrijd en voor iedereen die het nog met vieren een heerlijk avondje!

  Groeten Lisette en Raymond