• Ieder Pinksterweekend wordt traditioneel het Minikamp VVGZ gehouden. Wat begon als een eigen alternatief op de voetbalkampen van de KNVB in Zeist, is uitgegroeid tot één van grootste jeugdactiviteiten van de verenging. Dit jaar staat de 35e editie op het programma.

  Het Minikamp is een mix van voetbalonderdelen en spelletjes, waarbij we vooral de onderlinge band tussen de jeugdleden willen versterken.  We doen dit onder meer door de jeugd binnen een leeftijdsgroep te mixen, waardoor kinderen ook spelers uit andere teams leren kennen (dit kunnen in de toekomst teamgenoten worden). Bij de indeling van de teams proberen we bij de jongste pupillen wel minimaal 1 speler uit het eigen team te plaatsen. 

  De voetbalonderdelen en de Zeskamp worden in teamverband afgewerkt. Bij andere onderdelen (zoals tafeltennis) kun je individueel inschrijven. Daarnaast is er voldoende tijd om met vriendjes “vrij” te spelen, of als je daar even geen zin in hebt om in de tent uit te rusten.

   

  Het Minikamp bestaat onder andere uit:

  Voetbalonderdelen

   

   

  Spelletjes

   

   

  Voetvolley

   

  Dierengeluidenspel

   

  7 tegen 7

   

  Voetbalquiz

   

  Eilandvoetbal

   

  Zeskamp

   

  Vaardigheidstesten

   

  Bingo

   

   

   

  Tafeltennis

   

   

  Eten doen we in de kantine. Ieder team heeft tijdens het Minikamp een eigen tafel en zorgt ervoor dat deze na iedere maaltijd ook schoon is. 

  Tijdens het minikamp slapen de kinderen in tenten op het Noordpark, maar het is geen enkel probleem als het kind hier (nog) niet aan toe is dat er thuis wordt geslapen en wel het volledige programma mee wil maken.

  Het Minikamp is gratis, omdat we van mening zijn dat het kamp voor iedereen toegankelijk moet zijn. Een financiële bijdrage mag geen belemmering zijn voor deelname. Uiteraard is iedere vrijwillige bijdrage van harte welkom, zodat we het kamp ook in de toekomst gratis kunnen blijven aanbieden.

   

  Sponsoring

  Een financiële bijdrage doen voor het Minikamp kan via onderstaande betaallink. Het bedrag staat standaard op €10, maar kan aangepast worden. Alvast bedankt voor uw bijdrage.

   

  Vrijwillige bijdrage Minikamp