• Heb jij jezelf al ingeschreven voor het Minikamp 2024?

  24 apr 2024 Ed Voetée
 • Traditioneel wordt aan het eind van het seizoen bij VVGZ het Minikamp georganiseerd. Wat begon als een eigen alternatief op de voetbalkampen van de KNVB in Zeist is uitgegroeid tot één van grootste jeugdactiviteiten van de vereniging. De 37e editie in 2024 vindt plaats van zaterdag 18 mei t/m  maandag 20 mei.  Opgeven voor het  Minikamp is eenvoudig en kan via onderstaand inschrijfformulier.

  Naar het inschrijfformulier

 • Dit jaar kunnen net als voorgaand jaar ook de JO14-spelers zich inschrijven. Bovendien kunnen ook onze mini-pupillen een dag Minikamp ervaren (zonder overnachting).

  Programma Minikamp 2024
  Aanvang       zaterdag  18 mei      13:00 uur *
  Einde             maandag 20 mei     14:00 uur (prijsuitreiking)**

  i.v.m. geplande competitiewedstrijden bij de jeugd start het minikamp om 13:00 uur. We gaan ervan uit dat de deelnemers thuis hebben geluncht. Voor teams die ‘smiddag een wedstrijd hebben, is er een 2e instroom moment van 17:00 uur.

   Het Minikamp voor de mini-pupillen is op zondag 19 mei, van 10:30 uur tot 16:00 uur.

  Het Minikamp is een mix van voetbalonderdelen en spelletjes, waarbij we vooral de onderlinge band tussen de jeugdleden willen versterken.  We doen dit onder meer door de jeugd binnen een leeftijdsgroep te mixen, waardoor kinderen ook spelers uit andere teams leren kennen (dit kunnen in de toekomst teamgenoten worden). Bij de indeling van de teams proberen we bij de jongste pupillen wel minimaal 1 speler uit het eigen team te plaatsen.

  Eten doen we in de kantine. Ieder team heeft tijdens het Minikamp een eigen tafel en zorgt ervoor dat deze na iedere maaltijd ook schoon is.
  Tijdens het minikamp slapen de kinderen in tenten op het Noordpark, maar het is geen enkel probleem als het kind hier (nog) niet aan toe is dat er thuis wordt geslapen en wel het volledige programma mee wil maken.

   Algemene informatie:

  • Het Minikamp is voor alle jeugdteams t/m JO14
  • Aan het Minikamp zijn geen kosten verbonden
  • Tijdens het Minikamp is het terrein afgesloten en is het niet toegestaan voor ouders en andere belangstellenden om te kijken
  • Als de kinderen thuis willen slapen, dan is dat uiteraard mogelijk
  • Algemene (praktische) informatie over het Minikamp is op de website te vinden onder Activiteiten/Minikamp
  • Inschrijven kan alleen via het formulier op de website
  • Iedereen die zich heeft ingeschreven krijgt een aantal dagen voor aanvang van het minikamp een mail met algemene informatie

  Vrijwilligers gevraagd

  Om het jaarlijks terugkerend evenement ook dit keer weer succesvol te laten verlopen, kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Wil jij ons vóór, tijdens of na het Minikamp helpen? Meld je hieronder aan als vrijwilliger en laat ons weten waar je ons graag mee zou willen helpen. Alvast bedankt voor jouw inzet.

  Meld je aan als vrijwilliger

 • Het Minikamp is gratis, omdat we van mening zijn dat het kamp voor iedereen toegankelijk moet zijn. Een financiële bijdrage mag geen belemmering zijn voor deelname. Uiteraard is iedere vrijwillige bijdrage van harte welkom, zodat we het kamp ook in de toekomst gratis kunnen blijven aanbieden.

  Sponsoring

  Een financiële bijdrage doen voor het Minikamp kan via onderstaande betaallink. Het bedrag staat standaard op €10, maar kan aangepast worden. Alvast bedankt voor uw bijdrage.

  Klik hier voor uw vrijwillige bijdrage