• Met een mooie 2e plek op het toernooi van VV Hillegersberg hebben de meiden van MO13 zaterdag 15 juni het seizoen 2023/2024 afgesloten.
  Een seizoen met veel, heel veel progressie, en een seizoen met een team om heel, heel trots op te zijn.


 • De meiden begonnen de competitie als MO11-1.
  In een zeer sterke poule van fase 1 waren het gewoon onze meiden van VVGZ die zich uiteindelijk de kampioen van fase 1 mochten noemen.
  In de tussentijd waren er wat nieuwe meiden bijgekomen waardoor we (vanwege de leeftijd van een een aantal meiden) m.i.v. fase 2 vervroegd over moesten stappen naar een MO13-1. De eerste periode was enorm zwaar. Het was wennen om op een heel veld te spelen, met nieuwe spelregels, groot goal, en grote, enorm grote tegenstanders.

  Vanaf de zijlijn was er regelmatig de nodige kritiek te horen waarom we deze stap hadden gemaakt. Toch was er bij mij, maar ook bij de meiden het vertrouwen dat het uiteindelijk goed zou komen. Vooraf hadden we aangegeven dat fase 2 een "leerfase" zou zijn en dat we in fase 3 zeker meer op de prestaties zouden gaan richten. Het allerbelangrijkste en tevens het leukste is om het plezier te blijven behouden. Zodra het plezier er is, komen de prestaties vanzelf. En dat bleek waar te zijn.

   

 • In fase 3 was duidelijk een verandering te zien. Niet alleen een andere aanpak van de trainingen en wedstrijden door de trainers, maar zeker ook door de inzet van de meiden. Mede hierdoor zijn de meiden in de middenmoot geëindigd. Hoogtepunt in fase 3 was waarschijnlijk de avond Wedstrijd tegen de Zwerver. Daar heeft het team echt laten zien wat ze hebben geleerd, en vooral dat ze veel beter zijn dan ze zelf denken.

  De uitslag (2-1) was dan ook niets meer dan terecht.

 • Dat we met MO13 op de goede weg zijn is uiteindelijk ook bevestigd door de KNVB. Er zijn namelijk maarliefst 4 meiden (Zoey, Sylvie, Nynthe en Femke) geselecteerd voor wat activiteiten bij de regionale KNVB teams, zeg maar het jong-jong-jongste Oranje

 • Ondanks de stroeve start kijk ik terug op een mooi seizoen. Een seizoen waar echt alle meiden letterlijk en figuurlijk zijn gegroeid, waardoor we als team enorme grote stappen hebben gemaakt. Voor nu, en voor de toekomst!
  In het seizoen 2024/2025 zal het team verder gaan als MO13-1. De selectie is inmiddels aangevuld met de komst van Nina en Rosalie uit JO13.

  Daarnaast komen er nog wat jongere meiden meetrainen. We hopen dat deze jongere meiden nog wat nieuwe meiden erbij krijgen om uiteindelijk een nieuwe MO11 te kunnen gaan vormen. (nieuwe meiden voor MO11 zijn welkom)
  Helaas hebben we bij MO13 ook afscheid moeten nemen van Dina. Deze (t)rots in de verdediging gaat de club verlaten.

  Wat betreft de staf van MO13 hebben Frank en Willeke aangegeven in het seizoen 2023 / 2024 verder te willen. Of en hoe ikzelf ook verder zal gaan is nog onzeker. We zullen komende tijd bekijken op welke manier we het e.e.a. kunnen gaan invullen.

 • Jongste aanwinst Davina met FC Twente ster Jaimy Ravensbergen
 • Voor nu is het seizoen dan echt afgelopen. Tijd dus om de meiden te bedanken voor dit super leuke en leerzame seizoen.
  Jealynn, Amber, Sylvie, Elynn, Dina, Rosalie, Nynthe, Amora, Alena, Loīse, Femke, Faya, Abby, Isa, Floor, Zoey, Davina en Nina
  Super bedankt voor dit geweldige voetbaljaar, en dat ik dit seizoen jullie trainer mocht zijn.
  Jullie zijn echt een  "dreamteam"!

 • Dank aan alle ouders, supporters en natuurlijk onze teamsponsor GIRLPOWER RADIO voor de support

  Jullie trotse trainer & Cordinator, Ed Voetée

 • Gasttraining van Feyenoord speelster Amber Verspaget