• Hallo allemaal, hierbij het verslag van de wedstrijd van vandaag.

  Nieuw Lekkerland JO10-1 uit stond vandaag op het programma. Eenmaal aangekomen snel de kleedkamer in om om te kleden, want het was koud 🥶 In de kleedkamers maakten de knapen duidelijk dat ze vandaag vooral weer plezier wilden hebben en dat ze fel, maar eerlijk gingen spelen. Super instelling en zo gezegd zo gedaan. Op naar het veld.

  Eenmaal op het veld viel 1 ding op: de jongens van de tegenpartij waren echt allemaal een kop groter dus we (en dan met name de trainer en ouders😉) waren benieuwd. Onze kanjers waren blijkbaar niet onder de indruk. Vanaf het begin voetbalde ze echt goed mee en waren ze eerder beter dan slechter dan de tegenstander. Na een paar kansen voor VVGZ via Luca B, Ruben en Diezel viel opeens uit het niets de tegengoal aan de andere kant. 0-1 N-L. Niets aan te doen, kop omhoog en doorgaan zoals we speelden. En dat ging goed, want we speelden super over en daar was opeens het combinatiespel wat onze kanjers zo goed kunnen. Maxim schoot de bal uit naar Luca M; die kwam goed op langs de lijn en speelde Ruben aan die vrij op rechts stond; Ruben gaf een strakke hoge pass naar links voor waar Diezel keurig vrij stond, aannam, rust behield en uithaalde: 1-1. Wat een mooi doelpunt!!

  Het spel ging daarna nog steeds leuk op en neer, waarbij Luca M achterin echt een rots in de branding was💪🏻 Na een verre uittrap en de bal die net verkeerd tegen Mio aankwam kon N-L met een beetje mazzel toch de 2-1 maken. Pech, maar wederom geen reden voor onze jongens om de koppen te laten hangen. Nu ging de aanval over links en zette Diezel goed voor. Na een kluts was Luca B erg goed wakker en door overzicht te houden wist hij de 2-2 binnen te schieten. Yes!! Wat een leuke wedstrijd. Rust.

  Tijdens de rust werd het duidelijk dat onze boys er net zoveel vertrouwen in hadden als de trainer en de ouders die hartstochtelijk aan het supporten waren😁 Niets veranderd aan het spel en gezegd dat ze vooral zo door moesten gaan en dat deden ze ook!

  Het derde kwart was wederom super spannend en langzamerhand kreeg VVGZ de bovenhand. Luca M was achterin echt heer en meester en coachte zijn teamgenoten echt top. Ruben, Albert, Mio, Luca B en Diezel hielden goed positie waardoor er meer en meer kansen kwamen. En daar was de verdiende 2-3 voor VVGZ!! Via mooi samenspel van Luca M die Ruben aanspeelde, Ruben die de actie maakte langs de lijn en voorgaf, waarbij Diezel precies op de goede plek stond!! Wat een goed voetbal lieten ze zien zeg👏🏻👏🏻.

  Daarna volgden er nog meerdere goede kansen, maar werd er net te lang gewacht met schieten, waardoor N-L elke keer net op tijd was om te blokken. En dan zal je zien: wil hij er aan de ene kant niet in dan valt hij aan de andere kant. Uit een sterk moment van een speler van N-L viel helaas de 3-3. Onze bikkels gingen er nog vol tegenaan, waarbij de tegenpartij alleen nog maar kon verdedigen, maar hij wilde er niet meer in. Gelukkig stond Maxim bij een schot over links van N-L goed op te letten en met een mooie duik wist hij de bal uit zijn doel te houden. Bijna waren daar nog Luca B en Ruben die helaas hun schoten gekeerd zagen worden. Eindsignaal met 3-3 op het scorebord.

  Eerlijk is eerlijk: wat een enorm goede wedstrijd hebben onze toppers gespeeld en uiteindelijk met een knap resultaat tegen zo’n team als JO10-1 uit N-L.  Chapeau voor iedereen👍🏻👍🏻

  Geeft weer veel vertrouwen voor de volgende wedstrijd. Daarnaast hebben de trainer en de ouders genoten van onze koters😁