• Na de persconferentie van afgelopen dinsdag zijn er ook voor sportclubs weer wat zaken gewijzigd. Vanaf zaterdag 6 november zijn er nieuwe regels.

    Gelukkig mogen mensen wel het sportpark op zonder QR code te laten controleren. Voor het terras en alle gelegenheden binnen – zoals de kantine, kleedkamers, toiletten en bijvoorbeeld de blokhut - is dit echter wel het geval. Iedereen vanaf 18 jaar dienst een geldige QR code te overleggen indien gevraagd.

    Buiten sporten (en het bekijken van wedstrijden in de buitenlucht) is dus wel toegestaan. Voor spelers, trainers, leiders en begeleiders van teams (vanaf 18 jaar) en voor scheidsrechters (vanaf 18 jaar) is de regel dat je een geldige QR kan overleggen om een kantine, toilet, of kleedkamer binnen te gaan.

    Trainers en leiders: dit is niet alleen op het Noordpark van toepassing. Ook bij uitwedstrijden gelden deze regels. Hou er dus ook bij uitwedstrijden rekening mee dat de personen (spelers, leiders, trainers vanaf 18 jaar) rekening mee dat je niet naar binnen kunt zonder geldige QR.

    De door de overheid vastgestelde regels zijn helaas nodig om de oplopende besmettingscijfers weer te kunnen ombuigen. We hopen dat iedereen zijn/haar gezonde verstand gebruikt en vertrouwen er op dat iedereen de regels naleeft.

    download coronaprotocol