• Online Kerstrad uitverkocht! Lees hier alle over de livestream

  15 dec 2021
 • Zaterdag 18 december a.s. vanaf 17:00 uur zal DJ Pascal via de livestream gaan zorgen voor een gezellige middag / avond. Naast de muziek draaien we vanuit de kantine op ons bekende rad de schitterende prijzen, zoals onder meer goed gevulde boodschappentassen, flessen Bacardi, flessen Champagne, wijnpakketten, rollades, vleesschotels, kalkoenen, cadeaupakketten, tegoedbonnen en nog veel meer. Alle loten voor het online Kerstrad zijn inmiddels verkocht. De livestream is te volgen via de volgende link: https://twitch.tv/vvgzzwijndrecht

   

  De lotnummers

  Alle lotenkopers ontvangen op donderdag 16 december 2021 hun lotnummer(s). Check voor de zekerheid ook of de mail niet in uw Spam box terecht is gekomen als u vrijdag 17 december nog geen mail ontvangen heeft. De lotnummers zullen pas verstuurd worden, als de betaling geslaagd is. Voor de deelnemers die nog niet betaald hebben, is het verzoek om dit zo snel mogelijk te doen, zodat tijdig alle nummers gecommuniceerd kunnen worden.

   

  De trekking:

  We zullen 15 gewone rondes draaien en 3 superrondes. In totaal zijn er dus 18 rondes. Alle nummers zijn vier keer verkocht, dus bij ieder winnend nummer zijn er 4 prijswinnaars. Tussen de rondes zal er muziek worden gedraaid en zullen enkele interviews worden uitgezonden. Alle winnende lotnummers worden zo snel mogelijk na afloop van de livestream op de website van VVGZ geplaatst.

   

  Ophalen prijzen

  Gewonnen prijzen kunnen zondag 19 december a.s. tussen 10.00 en 12.30 uur worden opgehaald in de kantine van VVGZ. Vragen of opmerkingen? Mail naar activiteiten@vvgz.nl. We hopen weer een leuk evenement te organiseren en volgend jaar dan hopelijk weer het traditionele Kerstrad in een gezellige en bomvolle kantine!

   

  Organisatie Kerstrad

rfwbs-sliderfwbs-slide