• Om het tekort aan vrijwilligers op te vullen hebben we als bestuur besloten vanaf dit seizoen ieder lid (senioren, JO19, JO17) en ten minste 1 ouder/verzorger (JO15 t/m JO7) in te plannen voor in ieder geval 1 taak per seizoen.

  Via de voetbal.nl app – hierop volg je nu de teams, het programma en de uitslagen van teams - kunnen we vanaf nu vaker berichten en informatie delen, activiteiten aankondigen (eventueel met inschrijvingsmogelijkheid) en vrijwilligerstaken communiceren en inschrijven. Opgeven voor vrijwilligersdiensten als bar- en keukendienst kan eenvoudig via deze app.

  Omdat in de kantine de meeste taken ingevuld dienen te worden starten we hiermee. Indien je echt niet een keer achter de bar/in de keuken kan staan, kun je dit aangeven via de e-mail (vrijwilligers@vvgz.nl). We vinden dan altijd een taak die bij je past.

  Sportlink
  Onlangs is via trainers/leiders bij alle teams informatie uitgevraagd. Deze informatie – naam, e-mail, telefoonnummer – van leden en ouders/verzorgers van leden (JO15 tm JO7) verwerken we in Sportlink. Hiervan maakt ook de KNVB gebruik.

  Nog geen app? Download via smartphone de voetbal.nl app en registreer jezelf.

   

  Aanmelden voor een dienst

  Je kunt je vanaf nu eenvoudig aanmelden voor een vrijwilligerstaak:

  Indien je de app gebruikt zie je na inloggen het startscherm

  Open via menu (linksboven) ‘’vrijwilligerstaken’’

  Geef aan voor welke taken je beschikbaar bent ‘’Mijn taken’’

  En wanneer je beschikbaar bent ‘’mijn beschikbaarheid’’

  Ga vervolgens naar programma en selecteer 1 van de diensten op de gewenste datum (met aanklikken van de ‘’+’’)

  Na aanmelden ontvangen je een pushbericht (en een e-mail – dit is het e-mailbericht, zoals bij ons bekend in Sportlink)


  De taakbeheerder ontvangt een bericht van je inschrijving voor de dienst.
  Eventueel kun je een dienst ruilen (let op: je blijft zelf verantwoordelijk voor de dienst). Dit kun je aangeven. Ook nu ontvangt de taakbeheerder een bericht.

  Bevestigingsberichten voor inschrijven, of verzoek ruilen van een dienst ontvang je als pushbericht.

  Voor vragen over de barplanning, of overleg over een dienst kun je contact opnemen met Simone, of Patricia - barplanning@vvgz.nl. Bedankt voor je aanmelding en tot ziens bij VVGZ!  Vragen/opmerkingen?
  vrijwilligers@vvgz.nl