• Voor Pupil van de Week, Sylvie Bosman, ging afgelopen zaterdag al vroeg de wekker af, want er stond om 08.30 uur een wedstrijd van haar "meidenteam" VVGZ MO13-1 tegen Madese Boys MO13-1 op het programma. Ondanks het feit, dat Sylvie met een rake strafschop een treffer voor haar rekening nam, werd uiteindelijk met 2-5 verloren van een sterke tegenstander. Na de nederlaag verwerkt te hebben, kwam Sylvie 's middags samen met haar moeder Ilona en zus Jaylinn naar een fris en winderig "Noordpark" en werd in de businessruimte door tal van aanwezigen verwelkomd. Na de verwelkoming voegde Sylvie zich in de kleedkamer bij het 1e elftal om de voorbereiding op de wedstrijd tegen IFC mee te maken en als snel voelde zij zich als een vis in het water en vond haar plaats tussen Wouter, Bas en Serkan en knoopte een praatje aan met de huidige clubtopscorer Remco Wuister.

 • Inmiddels was het vanwege het kille weer tijd geworden om met de spelers een pittige warming-up te starten en aansluitend werd met de wisselspelers Mike Roodhorst, Tycho Los, Wessel van den Heuvel, Brent van der Hilst, Thom Kraaijeveld en Diego Tjin Pit Joen nog enkele nuttige oefeningen met de bal uitgevoerd, waarbij Sylvie werd uitgedaagd hoeveel keer zij de bal hoog kon houden.

 • Samen met de grensrechters Ray van Dongen van VVGZ en Jeroen Visser van IFC volgde Sylvie voor aanvang van de wedstrijd de uitleg van scheidsrechter Aron Ulijn over zijn manier van het leiden van de wedstrijd.

 • Voor Sylvie brak het grote moment aan de wedstrijdbal van de sokkel te pakken en samen met de scheidsrechter, zijn assistenten en de elftallen van VVGZ en IFC het veld te betreden en de bal naar de middenstip te brengen en met de aanvoerders Wouter Swart en oud VVGZ-er Ton van Oorschot de toss te verrichten.

 • Bij de enige treffer, die IFC-doelman Jeroen de Vey deze middag moest toestaan, is het op het door Hanky Camping gemaakte filmpje te zien, dat Sylvie de keeper in het stof liet bijten en daarna dolde.

 • Na dit amusante hoogstandje werd snel de dug-out opgezocht en samen met de wisselspelers de spannende wedstrijd aandachtig gevolgd, die niet in de door Sylvie voorspelde 2-1 overwinning eindigde, maar met de 0-0 eindstand konden beide ploegen vrede hebben.

 • Na uit de kleedkamer in de businessruimte teruggekeerd te zijn, werd Sylvie als Pupil van de Week door Ronald Poots in het zonnetje gezet en ontving de oorkonde, het VVGZ-tasje met daarin leuke verrassingen en de begeerde bal met handtekeningen van spelers en staf.

 • Sylvie ging daarna op de foto met haar "favoriete speler" Wouter Swart en de tot "Man of the Match" uitgeroepen Wesley de Hoog.

 • Ook vorig jaar tijdens het kerstrad werd Sylvie gehuldigd, toen zij voor de tweede keer op rij de meeste loten van de Grote Clubactie had verkocht en als 1e prijs hiermee voor 2 personen vanuit de businessunit van "Deme Infra" in De Kuip een wedstrijd van Feyenoord gaat bekijken.

  Vanwege de 3e helft in de kantine werd het sluitstuk van deze opwindende middag besloten met het eten van de frietjes en snacks samen met de selectie in de bestuurskamer.

 • Sylvie en haar moeder Ilona en zus Jaylinn hebben het geweldig naar hun zin gehad en Sylvie heeft genoten om Pupil van de Week geweest te zijn en verlieten met vele mooie herinneringen ""HET VOGELNEST".

  PETER JAMIN