• JO10-2 toont enorme veerkracht en blijft winnen.

    Vandaag mochten we uit tegen RCD, helaas zonder geblesseerde Vinnie en zonder zieke trainer. Gelukkig wilde Lourens wel interim trainer zijn 😉, dus vol goede moed stonden de mannen om 9.45 aan de start. Een aantal windvlagen en onoplettende minuten verder stond VVGZ al 4-0 achter. Dus tijd voor een wake up call en een beetje peper. Dat was niet aan dovemansoren, dus de mannen probeerden vol op de aanval te gaan en met succes 💪🏻😃. De 4-1 (Ruben), 4-2 (Ruben) en 4-3 (Albert) volgden al snel, lekker bezig. Rust.

    Peptalk en nog een beetje peper, voordat de ouders terug uit de kantine waren stond het al 4-4 (Ruben) en 4-5 (Albert). Nu had de keeper van de tegenpartij vooral last van de wind, waardoor de 4-6 viel vanuit een doeltrap van Maxim waar de wind lekker onder kwam en zo in een keer in het doel van RCD belandde. De tegenpartij begon een beetje gefrustreerd te raken en dat was te merken aan hun spel. Laten we kort zeggen dat het er niet sportiever op werd ☹️.

    Gelukkig lieten onze boys zich hierdoor niet van de wijs brengen en bleven gas geven. Albert kon hierdoor 4-7 maken, lekker bezig. Helaas werd de volgende goal ten onrechte afgekeurd, maar ook daardoor lieten de mannen zich niet uit het veld slaan. 4-8 was een schitterende goal van Mio, de ouders langs de lijn kregen zo wel waar voor hun geld. De boys waren door het onsportieve spel van RCD alleen maar meer gebrand op een monsterscore, dus Albert zette nog maar eens aan. Weer met succes, 4-9 🎉.

    Dit was ook de einduitslag, heerlijk gespeeld, super goed terug gekomen! Lourens, bedankt voor het coachen 😃👍🏻, volgende week komen we graag weer kijken naar zo’n mooie pot!

    Namens de trotse ouders, een trotse trainer ad interim en een trotse zieke trainer.RCD JO10 - VVGZ JO10-2 (4-9) 1