• Scheidsrechter worden?

  Scheidsrechters zijn onmisbaar om wedstrijden te kunnen spelen. Bij VVGZ lopen een tiental gemotiveerde scheidsrechters rond die er iedere wedstrijd weer voor zorgen dat de wedstrijden goed en eerlijk verlopen. We hebben deze tab gecreëerd om iedereen op de hoogte te houden van de spelregels en de wijzigingen hierop. VVGZ vindt het belangrijk dat iedereen plezier heeft met zijn of haar wedstrijd, als scheidsrechter en veldspeler.

  Word jij een VVGZ jeugd -of seniorenscheidsrechter?
  Binnen VVGZ is een kick-off gegeven door de bestaande scheidsrechters te betrekken bij het nieuw op te zetten scheidsrechterbeleid, waarmee we binnen onze club op zoek gaan naar jeugd (jongens en meiden) en volwassen scheidsrechters die we gaan opleiden en begeleiden.

  Pool scheidsrechters
  Het doel is een pool van jeugd- en volwassen scheidsrechters te gaan opbouwen, zodat er geen tekort meer zal zijn op de velden van VVGZ en iedere wedstrijd passende arbitrage heeft. Dat er  een lange weg te gaan is realiseren we ons, maar het enthousiasme is er, het scheidsrechtersplan is er, de support vanuit het bestuur is er en we gaan nu werken aan het werven van nieuwe scheidsrechters.

  Waarom zou je scheidsrechter worden? 

  • Het is leuk en leerzaam om scheidsrechter te zijn.
  • Wij als club hebben dan niet meer te kampen met een tekort aan scheidsrechters.
  • Aspirant scheidsrechters krijgen een goede opleiding en worden begeleidt door ervaren scheidsrechters.
  • Een goede arbitrage is een essentieel onderdeel van een wedstrijd.
  • Het heeft een positieve invloed, vooral op de sociale ontwikkeling van de jeugd.

  Aanmelden kan via scheidsrechters@vvgz.nl.

   

  Ferry Hartmeijer en Mieke Loderus 

  scheidsrechterscoördinatoren VVGZ