• Sponsorcommissie

  Wat doet de sponsorcommissie?

  De belangrijkste taak van de sponsorcommissie is het werven van nieuwe sponsors. Maar ook het onderhouden en behouden van de huidige sponsoren. Voor het aanwerven van nieuwe sponsors maken we zoveel mogelijk gebruik van de diverse aanwezige netwerken binnen de club, maar ook alle leden of huidige sponsoren kunnen hierin hun bijdrage doen. Ook benadert de sponsorcommissie potentiële sponsoren van buiten de club. Als er een potentiële sponsor zich aandient, zal de sponsorcommissie deze benaderen en verder opvolgen. De sponsorcommissie bestaat minimaal uit een commissievertegenwoordiger en minimaal 3 commissieleden. Onderdeel van de sponsorcommissie is de Businessclub van VVGZ, welke door de commissievertegenwoordiger wordt bestuurd. Elk commissielid is belast met de verantwoordelijkheid voor het werven van nieuwe sponsoren en onderhouden van bestaande sponsoren. Daarnaast worden activiteiten georganiseerd voor met name de Businessclub door de commissieleden onder leiding van de commissievertegenwoordiger. Tevens is de sponsorcommissie verantwoordelijk voor het ontvangen van leden van de Businessclub in de ruimte van de Businessclub op het Noordpark rondom wedstrijddagen van het 1e elftal met bijbehorende taken. 

  Leden sponsorcommissie

  De sponsorcommissie kan altijd nieuwe leden gebruiken. Dus als u als vrijwilliger sponsors wil aanwerven voor VVGZ, bent u van harte welkom. Net als alle overige vrijwilligerstaken binnen onze vereniging geldt dat we het SAMEN moet doen. Meldt u zich dan aan via sponsoring@vvgz.nl of neem contact op 1 van onderstaande leden. Momenteel bestaat de sponsorcommissie uit de volgende leden:

  Sponsorcommissie V.V.G.Z.

   

   Juli 2022

  sponsoring@vvgz.nl

     
         

  Functie

  Naam

  Telefoon

  E-mail adres

  Business Club

  Hans Schutte

  06-26530310

  schutte.Hans@deme-group.com

  Secretaris

  Andre Helmink

  06-18427869

  ahe@neelevat.com

  Werving

  Arnold Klein

  06-54268451

  kleinarnold77@gmail.com

  Werving

  Henk van der Vliet

  06-13172915

  h.v.d.vliet@kumij.nl

  Werving

  Maarten Koomans

  06-10430543

  Maarten.Koomans@bring.com

  Werving

  Carlo van de Pol

  06-46416337

  carlovandepol@gmail.com

  Werving

  Dennie van Dongen

  06-48906375

  dennie.van.dongen@gmail.com

  Werving

  Leendert de Jong

  06-22737745

  leendert.de.jong@florensis.com

  2.3. Businessclub VVGZ

  De Businessclub van VVGZ is een bruisende club met enthousiaste leden. De doelstelling van de Businessclub van VVGZ sluit uiteraard aan bij die van de vereniging: ze ondersteunt de vereniging in haar streven om een toonaangevende voetbalclub te zijn in de regio en dat te blijven. Continuïteit en daarmee opleiding van de eigen jeugd staat hierbij centraal.

  Daarnaast biedt de Businessclub u in zakelijk opzicht ook mogelijkheden.
  Door in te stappen in het netwerk, verschaft u zich toegang tot een groep van verschillende potentiële relaties in de regio. U kunt in een informele sfeer, rondom de thuiswedstrijden van het 1e elftal en tijdens de diverse evenementen, nieuwe contacten maken om zo mogelijk zakelijk gewin voor uw bedrijf te creëren. Uiteraard gunt men de club de financiële ondersteuning en speelt bij veel bedrijven de sociaal-maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke rol.

  De ondersteuning laat zich vanzelfsprekend ook vertalen in financiële bijdragen. Meer dan 80% van de totale inkomsten van de Businessclub komt terecht bij de vereniging. Gelden worden aangewend voor de A-selectie, maar een ander groot gedeelte wordt geïnvesteerd in de jeugd en de opleiding.

  Voor de leden van de Businessclub worden ieder seizoen diverse evenementen georganiseerd. Waaronder aan het einde van elk seizoen het Jan Hamer Bedrijventoernooi. Voetbalteams van de diverse bedrijven van de Businessclub bepalen in een onderling toernooi wie de winnaar wordt van dit prestigieuze toernooi.

  Verder worden per seizoen de volgende events georganiseerd voor de Businessclubleden:

  • de presentatieavond van de A-selectie (medio september)
  • het VVGZ Golf Toernooi (medio mei/juni)
  • wijnproeverij (medio oktober/november

  Veel ondernemers zijn u al voorgegaan en de nodige zakelijke vriendschappen zijn op Sportpark De Noord op deze manier ontstaan!

  Naast de genoemde faciliteiten kunnen de leden ook gebruik maken van de tribuneplaatsen en van de Businessclub-ruimte in de kantine, waar hapjes en dranken worden geserveerd rondom de thuiswedstrijden van het 1e elftal.

  Graag tot ziens in het Noordpark en voor vragen en opmerkingen kunt u zich wenden tot de leden van de sponsorcommissie.