• Op 14 juni 2020 vierde VVGZ het 90-jarig jubileum. Genoeg reden om stil te staan bij de rijke historie van onze club, maar we richten onze blik ook op de toekomst. Willen wij groeien, dan is sponsoring van levensbelang. Daarbij hebben we hulp nodig. Uw hulp. Alle kleine en grote beetjes helpen. Investeer nu in onze mooie club en draag bij aan een nóg betere toekomst.

  WAT LEVERT SPONSORING BIJ VVGZ U EIGENLIJK OP?

  Uw bedrijfsnaam op het shirt van een jeugdteam. Een reclamebord aan het hoofdveld. Exposure op de jaarlijkse Ladies Night. Natuurlijk sponsort u VVGZ omdat het uw cluppie is. Omdat de liefde heel diep zit. Maar wat ziet u terug van uw sponsorbijdrage? U wilt resultaat zien. Het liefst morgen nog. En dat resultaat komt er. Uw bedrijfsnaam gonst rond op het sportpark. Een teamfoto hier, een krantenartikel daar. Aandacht op de website. Netwerken in de Businessclub. U bent in beeld. Als bedrijf, als sponsor, als persoon, als VVGZ-er.

  WELKE SPONSORVORM PAST BIJ U?

  Heeft u een sponsorbudget? Bij VVGZ bepaalt u zelf op welk niveau u sponsort. Er zijn meerdere sponsorvormen. Van kledingsponsor tot hoofdsponsor. Van reclamebordsponsor tot Businessclublid. Wat het ook wordt, VVGZ waardeert uw bijdrage.

  ZIEN WE U STRAKS IN ONZE BUSINESSCLUB?

  Dit is uw kans. Steun VVGZ met uw sponsorgeld en pluk de vruchten van sponsoring. Meer weten over de voordelen van sponsoring bij onze mooie club? Neem contact op via sponsoring@vvgz.nl. Wij verwelkomen u graag in onze Businessclub.

   

  Hans Schutte, sponsorcommissie VVGZ.