• VVGZ JO10-1 beloont zichzelf niet na goede wedstrijd

  Op zaterdagochtend speelden VVGZ JO10-1 en SVW JO10-1 tegen elkaar in de hoofdklasse. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, en dat werd het zeker. Keeper Joep was afwezig.

  SVW opende de score al snel met een mooi doelpunt, waarna ze nog een tweede doelpunt maakten. VVGZ had het lastig, maar wist toch terug te komen met een goal van Floris den H. Kort daarna maakte Jack de gelijkmaker na een schot van Floris van O op de lat.

  SVW liet zich echter niet uit het veld slaan en maakte de 3-2. Toch bleef VVGZ volhouden en scoorde Dex de gelijkmaker, na goed storen door Deyn. SVW kwam opnieuw op voorsprong, maar Floris van O maakte de 4-4, nadat Mikah en Charlie de bal achterin veroverd hadden en de aanval inleiden. Het bleef een doelpuntrijke wedstrijd, want SVW maakte al snel de 5-4, maar Floris den H scoorde opnieuw de gelijkmaker voor VVGZ.

  Het was Dex die vervolgens de 5-6 maakte voor VVGZ, maar SVW kwam al snel weer langszij. Dex liet het er niet bij zitten en scoorde zijn derde doelpunt van de wedstrijd, waardoor VVGZ op 6-7 kwam te staan.

  Helaas voor VVGZ wist SVW opnieuw te scoren en zo werd het 7-7. De spanning was om te snijden, maar SVW wist in de laatste minuten van de wedstrijd toch nog de winnende goal te maken. Zo eindigde de wedstrijd in een 8-7 overwinning voor SVW.

  VVGZ speelde een goede partij, maar miste helaas teveel kansen waardoor ze de winst niet naar zich toe konden trekken. Desalniettemin was het een spannende wedstrijd waarin beide teams alles gaven en de toeschouwers op het puntje van hun stoel zaten.

  Trainer Xander namens de trotse trainers van JO10-1

  📷 Jan de Ruijter

  SVW JO10-1 - VVGZ JO10-1 (8-7) 1 SVW JO10-1 - VVGZ JO10-1 (8-7) 2 SVW JO10-1 - VVGZ JO10-1 (8-7) 3 SVW JO10-1 - VVGZ JO10-1 (8-7) 4 SVW JO10-1 - VVGZ JO10-1 (8-7) 5✍️ Chat GPT