• Na de eerste twee wedstrijden met 2-7 en 14-3 gewonnen te hebben, starten de mannen van 13-3 op deze regenachtige zaterdag ochtend vol moed aan de wedstrijd tegen Heerjansdam.
    Binnen 5 min was het dan al 1-0. Dit na een mooie opbouw, waarna Noah wist af te ronden met een mooie bal vanaf links. De wedstrijd ging goed gelijk op en na 11 min kwam Heerjansdam gelijk door een glibberige dwarrelbal, welke voor keeper Manuel niet te houden was. Na enkele speldenprikken over en weer, waar Jonas goed het middenveld controleerde, kwam Heerjansdam door op rechts met een hoge bal richting het keepers gebied van VVGZ. Links back Patrick gooide zich gedurfd voor de bal, maar raakte in de sprong met zijn hand de bal. Penalty! De keeper van Heerjansdam mocht van dit moment gebruikmaken en zette Heerjansdam op voorsprong (1-2).
    De rest van deze helft ging over en weer, waar Simon en Julian met goed samenspel over rechts een aantal mooie doorbraken hadden, welke verschillende corners opleverden. Diep in de eerste helft werd Marley door de verdediging van de bal gelopen, wat hem een vrije trap opleverde. Noah melde zich bij de bal en schoot hoog over de muur. De supporters aan de zijlijn kreunden al van de vervlogen kans, maar de bal daalde plots hard en plaatste zich in de linker bovenhoek (2-2). Snel hierna volgde de rust. In de kleedkamer werden enkele motiverende woorden geroepen. De spirit van de eerdere wedstrijden miste en als we wilde winnen, moest die echt gevonden worden! Met herwonnen moed werd er gestart aan de tweede helft. Rechts back Collin wist door goede positionering een aantal aanvallen af te slaan, waar Spits Tarik met zijn onuitputtelijke snelle bewegingen druk bleef uitoefenen op de verdediging van Heerjansdam. Deze brak maar niet. Zelfs niet toen Ward, welke samen met Dion de gehele wedstrijd al een belangrijke rol in onze verdediging speelde, doorbrak en een kanonschot loste.

    De wedstrijd leek lange tijd op een gelijk spel uit te lopen, toen halverwege de tweede helft er wat geschoven werd in de opstelling. Jonas vervulde de spits positie, waarmee verdediger Khalied het middenveld moest gaan controleren. Hier verrichte Khalied verschillende goede momenten waarmee Jonas in positie werd gebracht. Maar het was pas met een mooie steekpas tussen de verdedigers door waarmee Marley Noah wist te bereiken, welke zichzelf daarmee een hatrick mocht toerekenen (3-2). De laatste minuten verliepen tergend langzaam met een aantal belangrijke reddingen van Manuel, maar door dat het team hun tanden er tot het einde in wist te zetten, liepen ze als winnaars van het veld!
  • Er is geen galerie geselecteerd, of de galerie is verwijderd.