• Voor het komende seizoen (2022/2023) zijn de selectie trainers voor onze eerste elftallen in de bovenbouw jeugd vastgelegd. 

  JO19-1: Henny Smaal en Ben Schildkamp zullen ook dit seizoen de trainersstaf van ons vlaggenschip in de jeugd zijn.

  Met een mooi behaalde promotie naar de 4e divisie zijn we VVGZ trots op dit resultaat. Ook komend seizoen zal JO19-1 naar alle waarschijnlijk in de 4e divisie uitkomen. Belangrijk is dat de trainers en spelers van JO19-1 i.s.m. de technische staf van de A-selectie de aansluiting met de selectie houden, zodat ook komend seizoen spelers van de jeugd kunnen doorgroeien naar de A-selectie. 

  JO17-1: Jerome Hostmann en Peter Segers maken een stap naar de JO17-1 

  Na een aantal seizoenen de JO15-1 te hebben getraind, zal dit ervaren duo de JO17-1 onder hun hoede gaan nemen.  

  JO15-1: Suleman Koyuncu en Frank de Heer zullen de JO15-1 trainers worden.  

  Suleman is nieuw aan de trainersstaf toegevoegd, hij is aantal jaren trainer geweest bij S.V.W. Gorinchem en wilde na het behalen van zijn UEFA C diploma een stap maken in zijn trainerscarrière. Suleman is een zeer gedreven trainer met een gezonde ambitie, wij zien erg uit naar de samenwerking. Frank de Heer wordt zijn assistent en zal komend seizoen de cursus UEFA-C opleiding gaan volgen. 

  JO13-1: Jordy Schutte, Dennis Paans en Cyril Versteeg zijn voor komend seizoen trainerstrio. De JO13-1 zal net als JO19-1 komend seizoen uitkomen in de 4e divisie. Een prachtig resultaat na een fantastisch seizoen 2021/2022. 

  Dennis Paans wordt assistent bij JO13-1. Dennis heeft al veel ervaring opgedaan bij andere teams als hoofdtrainer. Dennis zal net als Frank (JO15-1) de UEFA-C opleiding gaan volgen. 

  Jordy zal met zijn taken en verantwoordelijkheden aanblijven als technisch coördinator in de onderbouw. Ook is hij, als vertegenwoordiger vanuit de jeugd, samen met onze Technische Jeugd Commissie, betrokken bij de vernieuwing van het technische jeugdbeleid 

   

  Sportieve groet, 
  Het Jeugdbestuur 
   

rfwbs-sliderfwbs-slide