• Uit de bestuursvergadering van 20 maart 2023.

  DB met commissies.

  Dagelijks bestuur

  Jerome de Munck wordt de opvolger van de huidige secretaris; Anneke Goedegebuur, die na 16 jaar het stokje graag wil overdragen.

  Wij wensen Jerome veel succes.

  Jeugd- Bas Grijsen

  De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al in volle gang, met name ook voor het uitbreiden van de mini pupillen zal een actie worden opgestart. Maarten Koomans zal hierin het voortouw nemen.

  De opzet van jeugdbestuur is bijna afgerond, men zoekt nog wel een jeugdsecretaris.

  Een jeugdsecretaris verzorgt de agenda en notulen van de jeugd en ondersteunt het jeugdbestuur. Best leuk om erbij betrokken te zijn. Belangstelling? Neem contact op met Bas Grijsen. 

  We vinden het wel een zorgelijke ontwikkeling dat er zoveel wedstrijden worden verzet, het brengt veel werk met zich mee voor de wedstrijdsecretaris om de velden in te delen en zorgt ook voor doordeweekse wedstrijden waar niet iedereen gelukkig mee is.Uitgangspunt moet zijn: altijd spelen! zeker bij de jongste teams.

  Financiën-Jacques van Hees

  Sommige tribunes in Nederland begeven het spontaan, vaak ook omdat keuring ontbreekt. Om te zorgen dat iedereen veilig kan zitten zal onze tribune binnenkort worden gekeurd.

  De uitvoering van de zonnepanelen is opgestart.

  Senioren-Hugo Vermaas en Marcel Retel

  Het 2e elftal is voorzien van een staf; Robert Schellenbach en Jeroen Kloosterman ( veel succes mannen!) gaan het 2e elftal leiden na vertrek van Dimitri Hooftman, die, zo weten we inmiddels, doorschuift naar het 1e elftal als hoofdtrainer. Rick Versteeg zal hem hierbij ondersteunen en er vinden nog sollicitatiegesprekken plaats voor een assistent trainer.

  Lagere senioren zijn bezig met de voorbereidingen voor nieuwe seizoen maar zal afhangen van of er 3e elftal gaat worden ingezet of een JO-23 elftal. Gesprekken zijn nog gaande en bestuur heeft nog geen besluit genomen.

  Activiteiten Tim van der Vliet

  De laatste activiteiten waren een succes, de komende, jeugdbingo, slotdag, bedanken vrijwilligers en opstart nieuwe seizoen komen er nog aan.Met dank aan allen die de afgelopen activiteiten hebben begeleid en mogelijk gemaakt.

  Onderhoud velden

  De gemeente heeft in de zomer 10 weken nodig voor onderhoud van alle velden. Men zorgt dat in augustus de velden weer tip top zijn. De renovatie van B-veld staat gepland voor 2025.

  Anneke Goedegebuur

   

   

   

 • P