• VVGZ JO10-1 weer op dreef!
  Op zaterdagochtend 11:45 uur speelde VVGZ JO10-1 op het Noordpark tegen LRC JO10-1 uit Leerdam. Keeper Joep was helaas ziek.
  Het was een zonovergoten dag en VVGZ speelde een sterke wedstrijd.
  In de eerste helft wist Floris van O het eerste doelpunt te maken voor VVGZ, wat de thuisploeg een voorsprong gaf. VVGZ ging verder met aanvallen en Jack wist het tweede doelpunt te scoren. Kort daarna maakte Deyn er 3-0 van voor VVGZ en Dex wist het vierde doelpunt te scoren. Vlak voor het einde van de eerste helft wist Floris den H het vijfde doelpunt voor VVGZ te maken.
  Achterin hielden het koningskoppel Mikah en Charlie het slot op de deur. Wat een topverdedigers!
  In de tweede helft ging VVGZ door met aanvallen en Dex wist zijn tweede doelpunt van de wedstrijd te scoren, waarmee de thuisploeg op 6-0 kwam. LRC wist echter ook een doelpunt te maken, waarmee de score op 6-1 kwam te staan. VVGZ liet zich hierdoor niet uit het veld slaan en Dex maakte zijn derde doelpunt van de wedstrijd, waarmee de score op 7-1 kwam. Floris van O wist ook zijn tweede doelpunt te maken en zette de score daarmee op 8-1. LRC wist nog wel een tweede doelpunt te maken, maar het was niet genoeg om terug te komen in de wedstrijd. Dex wist nog zijn vierde doelpunt van de wedstrijd te maken, waarmee de eindstand op 9-2 kwam te staan in het voordeel van VVGZ.
  Al met al was het een goede wedstrijd van de 10-1, waarin het de tegenstander onmogelijk werd gemaakt te voetballen, door als team te spelen. Volgende week staat de lastige uitwedstrijd tegen Sprundel op het programma.
  Trainer Xander namens de trotse trainers van de JO10-1
  📷 Jan de Ruijter
  ✍️ ChatGPT
  VVGZ JO10-1 - LRC JO10-1 (9-2) 3 VVGZ JO10-1 - LRC JO10-1 (9-2) 2 VVGZ JO10-1 - LRC JO10-1 (9-2) 1 VVGZ JO10-1 - LRC JO10-1 (9-2)