• Op deze regenachtige zaterdag verzamelden we in ‘t Ambacht om om 11:15 uur te voetballen tegen ASWH 10-1. Een bekende en gewaagde tegenstander, vaak spannende potjes, en zeker sportieve wedstrijden.

    Vanaf het begin zaten onze jongens er goed bovenop. Verdediging stond als een huis, Joep op doel, Mikah en Charlie de mannetjesputters en Floris van O met steekpassjes strooiend in de opbouw. De eerste helft was onze 10-1 de bovenliggende partij met vele kansen tot gevolg. Schot na schot ging echter niet in de goal. Dat we in de rust 3-2 achter stonden was dan ook een klein wonder. Doelpuntenmakers Floris den H en Mikah.

    Tweede helft begonnen onze strijders niet goed. ASWH bleef wel goed door voetballen en scoorden dan ook prompt 4x achter elkaar. In no-time stonden we tegen een flinke achterstand aan te kijken. Het laatste kwart van de wedstrijd gaven de jongens weer alles, maar verder dan een 10-6 verlies kwamen we niet meer. Goals Jack, Dex en Floris den H.
    VVGZ maakte wel de mooiste goal van de dag. Floris van O passte de bal naar voren, via Dex, Jack, Deyn en Floris den H, een echte tikkie takkie goal, werd er uiteindelijk gescoord. Precies daar waar er door de weeks op wordt getraind. Mooi om te zien dat de trainingen terugkomen in de wedstrijd.

    Volgende week thuis tegen Oranje Wit.

    Trainer Xander namens de trotse trainers van JO10-1.