• Zaterdag 01 oktoberkwam Oranje Wit 10-1 op bezoek om tegen onze 10-1 te spelen. De eerste helft ging aardig op en neer. 10-1 probeerde de tijdens de training geoefende aanvalstijl in de praktijk te brengen. Dat ging de éne keer beter dan de andere keer. Na aanvankelijk 0-2 achter te komen, kwamen we nog terug tot 2-2. Ondanks dat Oranje-Wit weer snel een paar keer scoorde bleven we ‘t gevoel houden dat we een ommekeer konden maken. Ruststand 3-5.

    Het derde kwart van de wedstrijd is dit jaar al vaker de achilleshiel gebleken van 10-1. Ook zaterdag was dit weer ‘t geval. In no-time liep Oranje Wit uit naar 3-9. Veel onnodig balverlies, posities die niet werden ingenomen en koppies die gingen hangen. Het fysiek sterke Oranje Wit maakte hier dankbaar gebruik van.

    Het laatste kwart probeerden de jongens nog voor een goede afsluiting te zorgen, waardoor het verlies in ieder geval niet nog groter werd. Einduitslag 4-10.

    Volgende week spelen we de derby uit tegen Groote Lindt. We hopen op veel support van de (groot)ouders want dat kunnen de jongens goed gebruiken in deze moeilijke fase in de competitie.

    Trainers Xander namens de trotse trainers